Hotel Haaga
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Henkilöt

Kuntoklubi

Fit Haaga kuntoklubi Helsinki hotelli kuntosali

Fit Haaga -kuntoklubilla on tarjolla ryhmäliikuntaa, uinti- ja vesiliikuntaa sekä upea kuntosali, joka on avoinna 24/7. Suuressa 400 neliömetrin kuntokeskuksessa on uusimmat Technogymin monipuoliset kuntoilulaitteet. Kuntoklubin asiakkailla on mahdollisuus uintiin ja saunaan hotellin uima-altaalla treenin yhteydessä saunaosaston aukioloaikoina.

 

Hotellivieraat

Hotellivieraanamme sinulla on mahdollisuus vierailla Fit Haaga -kuntoklubilla ryhmäliikuntatunneilla tai treenata 24/7 avoinna olevalla kuntosalilla 10 € hintaan. Best Western Rewards® -asiakkaille kuntosalivierailu on maksutonta! Liity tästä maksuttomaan Best Western Rewards®-ohjelmaan.

 

Ryhmät

Järjestämme liikunnallista ohjelmaa tilauksesta myös erikokoisille ryhmille. Kysy tarjousta myyntipalvelustamme ja tule kokemaan liikunnan ilo kanssamme! Voit myös yhdistää päiväänne erilaisia kauneudenhoitopalveluja.

Yhteystiedot

Pyydä tarjous
ryhmällesi tästä
Best western rewards by Haaga INN

Kerro miten onnistuimme!
Anna meille palautetta täältä. Best Western Rewards -jäsenenä saat 250 pistettä per linkin kautta annettu palaute. Rewards-jäseneksi voi liittyä hotellissamme tai Palaute-lomakkeen kautta.