Fit Haaga -kuntoklubi

  • Kuntosali

Fit Haaga -kuntoklubilla on tarjolla ryhmäliikuntaa, joogaa, uinti- ja vesiliikuntaa sekä upea kuntosali, joka on avoinna 24/7.

Suuressa 400 neliömetrin kuntokeskuksessa on uusimmat Technogymin monipuoliset kuntoilulaitteet: Cardiolaitteita on monipuolinen valikoima: juoksumattoja, crosstrainereita, kuntopyöriä sekä Concept 2 -soutulaite. Ristitalja ja kyykkypaikat sekä levypainoilla ladattavat Pure Strength -vipuvarsilaitteet soveltuvat kovempaankin treenaamiseen. Käsipainoja on 40 kg asti, kun taas yläkehon harjoitteluun soveltuvat penkkipunnerruspaikat ja ylätalja. Kuntoklubin asiakkailla on mahdollisuus uintiin ja saunaan hotellin uima-altaalla treenin yhteydessä saunaosaston aukioloaikoina.

Ryhmäliikuntakalenteri >>

Hotellivieraat

Sinun hyvinvointisi on meille tärkeää, joten majoitushintaamme sisältyy aina kuntosalikäynti upealla Fit Haagan 24/7 avoinna olevalla kuntosalilla. Sinulla on myös mahdollisuus vierailla Fit Haaga –kuntoklubin ryhmäliikuntatunneilla veloituksetta (poislukien SUP-tunnit).

Ryhmäliikuntatunnit ovat erittäin suosittuja, joten varmistaaksesi paikkasi mahdollisella ryhmäliikuntatunnilla  suosittelemme, että varaat paikkasi jo etukäteen ennen saapumistasi hotelliin.Varaukset ja tiedustelut: haaga@ole.fit, puh. 046 920 4678

Ryhmät

Järjestämme liikunnallista ohjelmaa tilauksesta myös erikokoisille ryhmille. Kysy tarjousta myyntipalvelustamme ja tule kokemaan liikunnan ilo kanssamme!

Voit myös yhdistää päiväänne erilaisia kauneudenhoitopalveluja.