Fit Haaga -kuntoklubi

  • Kuntosali

Fit Haaga -kuntoklubilla on tarjolla ryhmäliikuntaa, joogaa, uinti- ja vesiliikuntaa sekä upea kuntosali, joka on avoinna klo 7-22.

Suuressa 400 neliömetrin kuntokeskuksessa on Euroopan parhaimmat Salterin monipuoliset kuntoilulaitteet: Cardiolaitteita on monipuolinen valikoima: juoksumattoja, crosstrainereita, kuntopyöriä sekä Concept 2 -soutulaite. Ristitalja ja kyykkypaikat sekä levypainoilla ladattavat Pure Strength -vipuvarsilaitteet soveltuvat kovempaankin treenaamiseen. Käsipainoja on 40 kg asti, kun taas yläkehon harjoitteluun soveltuvat penkkipunnerruspaikat ja ylätalja. Kuntoklubin asiakkailla on mahdollisuus uintiin ja saunaan hotellin uima-altaalla treenin yhteydessä saunaosaston aukioloaikoina.

Ryhmäliikuntakalenteri >>

Hotellivieraat

Sinun hyvinvointisi on meille tärkeää, joten majoitushintaamme sisältyy aina kuntosalikäynti upealla Fit Haagan klo 7-22 avoinna olevalla kuntosalilla. Sinulla on myös mahdollisuus vierailla Fit Haaga –kuntoklubin ryhmäliikuntatunneilla veloituksetta (pois lukien SUP-tunnit).

Ryhmäliikuntatunnit ovat erittäin suosittuja, joten varmistaaksesi paikkasi mahdollisella ryhmäliikuntatunnilla  suosittelemme, että varaat paikkasi jo etukäteen ennen saapumistasi hotelliin. Varaukset ja tiedustelut: haaga@ole.fit, puh. 046 920 4678

Ryhmät

Järjestämme liikunnallista ohjelmaa tilauksesta myös erikokoisille ryhmille. Kysy tarjousta myyntipalvelustamme ja tule kokemaan liikunnan ilo kanssamme!

Voit myös yhdistää päiväänne erilaisia kauneudenhoitopalveluja.

greenleaders Green Key GDPR Compliance 2019 D-Fence Oy eco friendly hotel in Helsinki