Fit Haaga -kuntoklubi

Fit Haaga -kuntoklubilla on tarjolla ryhmäliikuntaa, joogaa, uinti- ja vesiliikuntaa sekä upea kuntosali, joka on avoinna 24/7.

Suuressa 400 neliömetrin kuntokeskuksessa on Euroopan parhaimmat Salterin monipuoliset kuntoilulaitteet. Cardiolaitteita on monipuolinen valikoima: juoksumattoja, crosstrainereita, kuntopyöriä sekä soutulaitteita. Painopakkalaitteita on monipuolisesti sekä Salterin vipuvarsilaitteita. Salilta löytyvät toki myös muutkin asiankuuluvat laitteet ja varusteet, myös penkkipunnerruspaikat sekä venyttelyalue välineineen. Kuntoklubin asiakkailla on mahdollisuus uintiin ja saunaan hotellin uima-altaalla treenin yhteydessä saunaosaston aukioloaikoina.

Ryhmäliikuntakalenteri >>

Hotellivieraat

Sinun hyvinvointisi on meille tärkeää, joten majoitushintaamme sisältyy aina kuntosalikäynti upealla Fit Haagan 24/7 avoinna olevalla kuntosalilla. Avain kuntosalille on saatavissa vastaanoton aukioloaikoina klo 7-22 välillä. Sinulla on myös mahdollisuus vierailla Fit Haaga –kuntoklubin ryhmäliikuntatunneilla veloituksetta.

Ryhmäliikuntatunnit ovat erittäin suosittuja, joten varmistaaksesi paikkasi mahdollisella ryhmäliikuntatunnilla  suosittelemme, että varaat paikkasi jo etukäteen ennen saapumistasi hotelliin. Varaukset ja tiedustelut: haaga@ole.fit, puh. 040 034 8660.

Ryhmät

Järjestämme liikunnallista ohjelmaa tilauksesta myös erikokoisille ryhmille. Kysy tarjousta hotellin myyntipalvelusta ja tule kokemaan liikunnan ilo kanssamme!

Voit myös yhdistää päiväänne erilaisia kauneudenhoitopalveluja.

  (Oikeudet aikataulumuutoksiin pidätetään.)

greenleaders Green Key GDPR Compliance 2019 D-Fence Oy eco friendly hotel in Helsinki
Kayak Travel Awards Venuu suosittelee Sustainable Travel Finland