Out of office! Erimover laittaa liikkumaan!

Kun päivä on täynnä istumista tai staattisissa asennoissa työskentelyä, keho ja mieli kaipaavat liikettä ja energiaa. Oli kyseessä sitten yrityksenne työhyvinvointipäivä, koulutus tai workshop - tarjoamme aktiivisen terveyden palveluita sekä tiedon että tekemisen merkeissä energisoimaan ja piristämään tapahtumaanne. 

Liikuntapalvelut sisätiloissa tai ulkona

Ohjatut liikuntatunnit soveltuvat kaikille kuntotasosta riippumatta. Ammattitaitoiset ohjaajamme opastavat alkuun, ottavat huomioon ryhmänne taustat ja antavat erilaisia vaihtoehtoja niin kevyempään kuin haastavampaankin treeniin.

Oli kyseessä sitten hikinen HIIT-tunti, lyhyt ja energisoiva wellness vartti tai rentoutuminen joogan parissa, tunti suunnitellaan aina teidän toiveitanne kuunnellen.

Kannustamme rohkeasti kokeilemaan myös teille uusia lajeja! Kaikkiin ohjattuihin liikuntapalveluihin sisältyy ohjaus sekä tarvittavat välineet.

 

Liikuntapalvelut altaassa

Liikkuminen vedessä on äärimmäisen lempeää keholle ja sopii hyvin kaiken kuntoisille. Vedessä liikkuminen on turvallista, huomioiden esimerkiksi erilaiset nivel- tai selkävaivat ja halutessaan saa jumpasta tehoja irti sekä sykettä ylös. Treeni altaassa ja lämmin sauna perään = täydellinen yhdistelmä!

 

Team Building pelit ja leikit

Pilkettä silmäkulmaan pelien ja leikkien maailmassa! Haasta tiimisi liikkumaan yhdessä hauskaa pitäen. Ohjelmaan sisältyy yhteinen alkulämmittely, erilaiset aktiviteetti rastit teemoittain sekä yhteinen lopetus. Mover Fun & Play sopii erityisesti yritysten aktiivisen terveyden päiviin!


Luennot, Mindfulness ja Äänimaljarentoutus

Liikunnallisen aktiviteetin tueksi sopii aktiivisen terveyden alan ammattilaisten pitämät luennot. Luennoilla keskitytään teemoihin kuten uni ja palautuminen, ravinto, liikunta sekä energianhallinta. Luentomme ovat aina vuorovaikutteisia ja otamme huomioon ryhmänne profiilin sekä toiveet sisällön suhteen. Haluamme auttaa juuri teidän tiimiännee voimaan paremmin!

Mindfulness eli tietoisen läsnäolon luento keskittyy itsensä tuntemisen, läsnäolon sekä tietoisuuden ja tunteiden teemoihin. Kokonaisuuteen kuuluu erilaisia käytännön harjoituksia, jotka auttavat sinua harjoittamaan läsnäoloa sekä kuuntelemaan omaa kehoasi paremmin. 

Äänimaljoilla tehtävä sointukylpy on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Äänimaljarentoutus toimii syvärentoutuksena laskien aivosähkökäyrän toiminnalliselta tasolta pois. Äänimaljat ovatkin ihana keino saada keho ja mieli rentoutumaan ja hermosto rauhoittumaan.

Rentoutus soveltuu moneen käyttötarkoitukseen: rauhoittumiseen, stressinpurkuun, syvärentoutukseen, ahdistuksen poistoon, unettomuuteen tai kehon jännitystilojen laukaisemiseen. Tämä on oiva tapa katkaista kiireen tunne päivässä tai palautua stressaavasta viikosta. Äänimaljarentoutuksessa pyritään unohtamaan ulkopuoliset ärsykkeet ja häiritsevät ajatukset ja näin ollen latauduttua uudelleen tilaan ja aikaan.


Mittaukset ja testaukset

Kuinka teillä voidaan? Erilaisilla mittauksilla ja testauksilla on mahdollista selvittää konkreettisesti oman aktiivisen terveyden ja hyvinvoinnin tilaa. Oli kyseessä sitten lihaskuntotestaus, liikkuvuuden ja kehonhallinnan mittaus tai kehonkoostumusmittaus, ammattitaitoiset valmentajat antavat sinulle eväät jatkoon tulostesi perusteella. 

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja suunnitellaan yhdessä hyvä päivä!
Liikuntapalvelut sekä luennot toteuttaa Erimover.

Sähköposti: sales@haaga.fi

Puhelin: 050 476 0205

Pyydä tarjous!

 

greenleaders Green Key GDPR Compliance 2019 D-Fence Oy eco friendly hotel in Helsinki
Kayak Travel Awards Venuu suosittelee