Laita ajatus kulkemaan reippaammin

Hyvän olon hotellin kokouksessakin voidaan virkistyä ja parantaa myös fyysistä suorituskykyä. Varaa kokouspäivän kylkeen:

 

Wellness-vartti

Kun päivä on täynnä istumista tai staattisissa asennoissa työskentelyä, keho ja mieli kaipaavat liikettä ja energiaa. Tämä taukojumppa on loistava piristys kokouspäivän keskellä. Wellness-vartissa keskitytään ennaltaehkäisemään ja hoitamaan selän sekä niska-hartiaseudun ongelmia. Varttikin saa ihmeitä aikaan – taukojumpan kesto räätälöidään aina tilanteen mukaan!

Kesto 5-30 min

 

Mover Body&Balance™

Kehonhuoltotunti, jossa keskitytään syvien lihasten hallintaan, pinnallisten lihasten rentoutumiseen ja venyttelyyn sekä liikkuvuuden lisääntymiseen. Tämä rauhallinen, miellyttävä ja hyvää tekevä tunti sopii kaikille! Ohjaajana toimii fysioterapeutti.

Kesto 45-60 min

 

Teräsmiehen tehohetki: FUSTRA-pienryhmätreeni, kehonkoostumusmittaus & palaute

Fustra on palkittu harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, helpottamaan niska-hartiakipuja, lisäämään liikkuvuutta, kehittämään kehonhallintaa ja vahvistamaan keskivartalon lihaksia. Patentoidulla mittausjärjestelmällä (InBody) kehon koostumus mitataan nopeasti ja luotettavasti. Tulokset tulkitaan selkeältä tulosraportilta, jonka asiakas saa mukaansa. InBody-mittausmenetelmä on yleisesti hyväksytty myös tieteelliseen käyttöön.

Kesto n. 60 min

 

SPA-käsihoito tai SPA-jalkahoito

Varaa kokoukseesi hetki hemmotteluun Day Spa Versossa.

Kesto 30 min

 

Niska-hartiahieronta

Kokoushuoneessa tauolla hieronta saa veren ja ajatuksen kiertämään

Kesto n. 10 min

 


ULKOILUA TAI VESILIIKUNTAA?
Aktiviteetteja ja hyvinvointiohjelmia kokousten yhteyteen hyvän olon hotellissa Helsingin keskuspuiston laidalla! Lue lisää >>

Ota yhteyttä!

Compass-group-fs.com/fi - Compass Group FS

Hotel Haaga Central Parkin kokous- ja ravintolaliiketoimintaa on Compass Group FS Finlandin operoimaa:


myyntipalvelu.haaga@compass-group-fs.com
+358 50 476 0205

 

greenleaders Green Key GDPR Compliance 2019 D-Fence Oy