Hyvinvoivat ihmiset lisäävät tuottavuutta – virkeä, energinen ja hyvinvoiva ihminen on avain menestykseen.

 

Ainutlaatuinen konsepti tehostamaan palautumista ja yleistä hyvinvointia. Maailman ensimmäinen palautumiseen kehitetty kokonaisuus, jossa on käytössä huippukylmä-, lihasstimulointi-, ylipainehappi- ja punavaloterapialaitteistot. Palautumisella on tärkeä yhteys ihmisen hyvinvointiin ja rasituksesta palautuminen on hyvinvointia ylläpitävä prosessi.

Ajanvaraukset verkosta, sähköpostitse tai puhelimitse +358 400 90 3033.
Lisätietoja sivuilta: https://speedrecovery.fi/

e°CABIN™ on kokovartalohuippukylmähoito, joka edustaa uusinta teknologiaa palautumisessa ja hyvinvoinnissa. Tämä tehokas menetelmä hyödyntää erittäin matalia lämpötiloja aktivoidakseen kehon luonnolliset paranemisprosessit ja tarjotakseen lukuisia terveysvaikutuksia. Kun altistat kehosi lyhyesti kylmälle e°CABINissa™, keho käynnistää useita biologisia prosesseja. Verenkierto tehostuu, kun keho pyrkii säilyttämään ydinsisäisen lämpötilan, ja tämä voi auttaa vähentämään tulehduksia ja edistää paranemista.

CTN:n LedPro™ on edistynein punavaloterapialaite, joka yhdistää modernin teknologian ja kliinisen tutkimuksen tarjotakseen tehokkaita terveys- ja hyvinvointietuja. Punavaloterapia, jota myös kutsutaan fotobiomodulaatioksi, hyödyntää punaista ja lähellä infrapunaa olevaa valoa edistämään solujen toimintaa ja kiihdyttämään kehon luonnollisia paranemisprosesseja.

CTN OxyPro™ edustaa huipputeknologista ylipainehappihoitoa (HBOT), joka on suunniteltu yhdistämään tehokkuus ja mukavuus. Hoidon aikana kammion happitasoa nostetaan 50 prosentilla (21%:sta 31%:iin) ja samalla paine korotetaan 53 Kilopascaliin (1,53ATA), joka vastaa noin 5,3 metrin syvyyttä veden alla. Kohonneessa paineessa kehon kaikki solut ovat lievässä puristuksessa, mikä yhdessä lisääntyneen hapen kanssa tehostaa niiden kykyä poistaa toksiineja ja muita haitallisia ainesosia. Tämän menetelmän on todettu edistävän solujen, kudosten ja elinten paranemista ja uudistumista monissa eri tilanteissa.

CTN:n X-TONE™ on elektromagneettisen lihasharjoittelun edelläkävijä, joka tarjoaa tehokkaan ja innovatiivisen tavan parantaa lihasten kuntoa ja kehittää kehon kokonaisvaltaista suorituskykyä. Elektromagneettisen stimulaation avulla X-TONE™ aktivoi lihassolujasi tavalla, jota perinteinen harjoittelu ei voi saavuttaa, maksimoiden harjoittelun vaikutukset lyhyessä ajassa.

CTN:n X°CRYO™ on erikoistunut paikallishuippukylmähoito, joka tuo huippukylmäteknologian suoraan tietyille kehon alueille maksimaalisten terapeuttisten vaikutusten saavuttamiseksi. Toisin kuin perinteiset kokovartalohuippukylmähoitomenetelmät, X°CRYO™ keskittyy tiettyihin ongelma-alueisiin, tarjoten tarkemman ja keskitetyn kylmähoidon. Kun tietty kehon osa altistetaan X°CRYO™-laitteen tuottamalle äärimmäiselle kylmyydelle, paikallinen verenkierto tehostuu, mikä voi vähentää tulehdusta, lievittää kipua ja nopeuttaa paranemista. Tämä tekee menetelmästä erityisen hyödyllisen urheiluvammoille, lihaskrampeille tai nivelkivuille.

CTN:n X°GUN™ lihashuoltovasara on huipputeknologian saavutus lihasten huoltoon ja palautumiseen. Tämä innovatiivinen laite on suunniteltu erityisesti urheilijoille, kuntoilijoille ja kenelle tahansa, joka kaipaa syvää lihasten rentoutusta ja elvytystä. X°GUN™ toimii syvälle lihaksiin tunkeutuvan voimakkaan tärinän avulla, mikä auttaa rentouttamaan jännittyneitä ja kireitä lihaksia sekä parantamaan verenkiertoa. Tämä ei ainoastaan lievitä kipua ja jännitystä, vaan myös edistää nopeampaa palautumista liikuntasuorituksen jälkeen ja vähentää loukkaantumisen riskiä."

 

greenleaders Green Key GDPR Compliance 2019 D-Fence Oy eco friendly hotel in Helsinki
Kayak Travel Awards Venuu suosittelee