Herkulliset lounaat

Buffetlounas 13,40 €/hlö, keittolounas 11,40 €/hlö

Business-lounas 36 €/hlö, yhdistettynä kokouspakettiin +10 €/hlö

Central Parkin buffetlounaalla on aina katettuna erinomainen salaattipöytä sekä yrttejä, siemeniä ja öljyjä.
Lounaan hintaan sisältyy pullotettu vesi, leipää sekä kahvi/tee ja pieni makea.

Central Parkin business-lounas sisältää herkulliset alkupalat seisovasta pöydästä ja keittiöpäällikön suunnitteleman pääruoan (kotimainen kala tai liha) sekä päivän jälkiruoan että kahvin/teen pöytiin tarjoiltuna. 

Business-lounaat ennakkotilauksella.

 

Ravintolan yhteydessä myös 10 henkilön kabinetti.


 

Aukioloajat
Ma-Pe
11.00-13.30

 

1.5.
Vappulounas klo 12.00-16.00 Viimeiset varaukset 14.00

12.5.
Äitienpäivälounas klo 12.00-16.00 Viimeiset varaukset 14.00

30.5. ja 22.-23.6.
Ei lounasta tarjolla

1.7.-4.8.
Lounas on kesätauolla

 

Lounaslista

Vko 16

Tiistai 16.04.

Savujuusto-parsakeittoa  L,G

Paahdettua lohta ja remouladekastiketta M,G

Perunapyreetä L,G

Punajuuriröstejä M,G

Keskiviikko 17.04.

Keväistä kesäkurpitsakeittoa L,G

Kananpojanpaistia sitruuna-limekastikkeessa L,G

Riisiä M,G

Tofu-kasviscurrya M,G

Torstai 18.04. Pääsiäis herkkuja

Kookos-valkosipulikeittoa L,G

Karitsanpotkaa ja paistinkastiketta M,G

Ruohosipulirisottoa ja parmesaania L,G

Kasvispyöryköitä ja jogurtti-minttukastiketta L,G

Perjantai 19.04. -  Maanantai 22.04

Hyvää pääsiäistä!

Lounas kiinni

 

Tiistai 23.04 

Kurpitsa-omenakeittoa L,G

Perinteiset silakkapihvit ja kirjolohen mätiä M

Peruna pyreetä L,G

Kasvis-soija Wokkia M,G

Keskiviikko 24.04

Kermainen parsakaalikeitto L,G

Aasialainen Kananpojan pata M,G

Riisiä M,G

Kevätkääryleitä ja sweet chiliä L

Torstai 25.04

Kasvis hernekeittoa M,G

Naudan jauheliha mureketta ja pippurikastiketta L,G

Keitettyjä perunoita M,G

Keväinen kirsikkatomaatti-pesto lasagne L,G

Perjantai 26.04

Juustoinen maa-artisokkakeitto L,G

Mureaa härän rintaa ja rosmariinikastiketta M,G

Kermaperunaa L,G

Kasvis- juusto pitzaa L


L = Valmistettu laktoosittomista raaka-aineista VL = Valmistettu vähälaktoosisista raaka-aineista G = Valmistettu gluteenittomista raaka-aineista G*= Saatavana myös gluteenittomana M = Maidoton V = Vegaaninen

Yhteystiedot

 

 

Hotel Haaga Central Parkin kokous- ja ravintolaliiketoiminta on Fazer Food Services Oy:n operoimaa:


myyntipalvelu.haaga@fazer.com
+358 50 476 0205