HUOM! Lounas toistaiseksi kello 11.00-13.00 välillä.
Myös take away lounasta saatavilla.
Viikko 3
Maanantai 18.1.
Punajuurikroketteja (G, L, M, V), kaprismajoneesia (G, L, M, V) ja paahdettuja perunoita (G, L, M)
Jauhelihakastiketta (L) ja keitettyjä perunoita (G, L, M, V)
Riistakäristystä (G, L, M), puolukkahilloa (G, L, M, V) ja perunasosetta (G, L)
Kurpitsasosekeittoa (G, L)
Tiistai 19.1.
Tofu-kasviswokkia (G, L, M, V) ja höyrytettyä tummaa riisiä (G, L, M, V)
Broilerikiusausta (G, L)
Turskaa mantelikastikkeessa (G, L) ja perunamuhennosta (L,G)
Bataattisosekeittoa (G, L)
Keskiviikko 20.1.
Juurespyttipannua (G, L, M, V) ja sinappimajoneesia (G, L, M, V)
Lihamureketta pippurikastikkeessa (L) ja perunasosetta (G, L)
Huberin Huilu-makkaraa (G, L) ja perunasosetta (G, L)
Pinaattikeittoa (L)
Torstai 21.1.
Kreikkalaista juustotäytettä (G, L) ja uuniperunaa (G, L, M, V)
Butter Chicken (G, L, VS) ja höyrytettyä tummaa riisiä (G, L, M, V)
Seesam-kirjolohta (G, L, M) ja perunasosetta (G, L)
Punajuurisosekeittoa (G, L)
Perjantai 22.1.
Juurespihvejä (G, L, M, V), tartarkastiketta (L, M, V) ja peruna-juuressärää (G, L, M, V)
Makkarastroganoffia (L) ja persiljaperunoita (G, L, M, V)
Metsästäjänleike (L) ja paahdettuja lohkoperunoita (G, L, M, V)
Soija-kasviskeittoa (L, M, V)
L = Valmistettu laktoosittomista raaka-aineista VL = Valmistettu vähälaktoosisista raaka-aineista
G = Valmistettu gluteenittomista raaka-aineista G*= Saatavana myös gluteenittomana
M = Maidoton V = Vegaaninen