Herkulliset lounaat

Buffetlounas 13,40 €/hlö, keittolounas 11,40 €/hlö.
Eläkeläishinta 11,40 €/hlö, lasten hinta 6,70€ (4-12v)

Business-lounas 36 €/hlö, yhdistettynä kokouspakettiin +10 €/hlö.

Central Parkin buffetlounaalla on aina katettuna erinomainen salaattipöytä sekä yrttejä, siemeniä ja öljyjä.
Lounaan hintaan sisältyy lisäksi vesi, leivät & levitteet, kahvia/teetä ja pientä makeaa.

Central Parkin business-lounas sisältää herkulliset alkupalat seisovasta pöydästä ja keittiöpäällikön suunnitteleman pääruoan (kotimainen kala, liha tai kasvis) sekä päivän jälkiruoan, kahvin/teen pöytiin tarjoiltuna. 

Business-lounaat ennakkotilauksella.

Ravintolan yhteydessä myös 10 henkilön kabinetti.


 

Aukioloajat
Ma-Pe
11.00-13.00

 

HUOM! Lounas toistaiseksi kello 11.00-13.00 välillä.

Myös take away lounasta saatavilla.


Viikko 43

Torstai 22.10.

Beanit-härkäpapulasagnettea (L, M, V)

Sveitsinleikettä (L), pippurikastiketta (G, L, M) ja perunamuhennosta (G, L)

Bouillabaissea (G, L, M)

 

Perjantai 23.10.

Feta-kasvispizzaa (L)

Naudan paahtopaistia (G, L, M), punaviini-timjamikastiketta (G, L, M) ja valkosipuli-kermaperunoita (G, L)

Juusto-yrttikeittoa (G, L)

 

Viikko 44

Maanantai 26.10.

Punajuuri-tattaripihvejä (L, M), tzatsikia (G, L) ja keitettyjä perunoita (G, L, M, V)

Broileria teriyakikastikkeessa (G, L, M) ja höyrytettyä tummaa riisiä (G, L, M, V)

Paistettuja muikkuja (L), tilli-kermaviilikastiketta (G, L) ja perunasosetta (G, L)

Peruna-purjososekeittoa (G, L, M, V)

Tiistai 27.10.

Kreikkalaista juusto-kasvispataa (G, L) ja luomutäysjyväkierrepastaa (L, M, V)

Rapeita kalapaloja (L, M),  sinappi-relishkermaviilikastiketta (G, L) ja perunasosetta (G, L)

Porsaan kassleria punaviinikastikkeessa (G, L, M)  ja peruna-juuressärää (G, L, M, V)

Jauhelihakeittoa (G, L, M)

Keskiviikko 28.10.

Kasviskroketteja (G, L, M, V), kurkkusalsaa (G, L, M, V) ja paahdettuja perunoita (G, L, M)

Ruotsalaista pyttipannua (G, L)

Paahdettua broileria, harissalla maustettuja kasviksia (G, L, M) ja intialaista mausteriisiä (G, L, M, V)

Tomaattikeittoa (G, L)

Torstai 29.10.

Mausteista luomusoija-kasvispataa (G, L, M, V) ja höyrytettyä tummaa riisiä (G, L, M, V)

Jauhelihalasagnettea ( L)

Paahdettua kirjolohta (G, L, M) ja Skånen perunaa (G, L)

Portugalilaista makkarakeittoa (G, L, M)


Perjantai 30.10.

Vihannespastaa (L, M, V)

Uuniperunoita (G, L, M, V) ja savulohitäytettä (G, L)

Porsaanleikkeitä (L, M), mustapippurikastiketta (G, L) ja juustoperunoita (G, L)

Juusto-paprikakeittoa (L)

                                                                 
L = Valmistettu laktoosittomista raaka-aineista VL = Valmistettu vähälaktoosisista raaka-aineista
G = Valmistettu gluteenittomista raaka-aineista G*= Saatavana myös gluteenittomana
M = Maidoton V = Vegaaninen

Yhteystiedot

Compass-group-fs.com/fi - Compass Group FS
Hotel Haaga Central Parkin kokous- ja ravintolaliiketoiminta on Compass Group FS Finlandin operoimaa:


myyntipalvelu.haaga@compass-group-fs.com
+358 50 476 0205