Hotel Haaga
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Henkilöt

Jooga&wellness-studio

yogafunck, joogasali Helsinki Haaga

Upealla jooga&wellness-studiollamme on tarjolla jooga- ja ryhmäliikuntatunteja moneen makuun a lá Fit Haaga. Jooga-asiakkailla on mahdollisuus uintiin ja saunaan hotellin uima-altaalla treenin yhteydessä saunaosaston aukioloaikoina.

Kevään uutuudet ovat Hot Body & Balance- ja YOGAFUNC -tunnit. YOGAFUNC on konseptitunti, jonka on luonut ryhmäliikunta-ammattilainen ja astangajoogaopettaja Jocke Salokorpi. YOGAFUNC-video >>

Hotellivieraat

Hotellivieraanamme sinulla on mahdollisuus vierailla joogatunneilla 10 € hintaan. Best Western Rewards® -asiakkaille kuntosalivierailu on maksutonta! Liity tästä maksuttomaan Best Western Rewards®-ohjelmaan.

 

Ryhmät

Järjestämme liikunnallista ohjelmaa tilauksesta myös erikokoisille ryhmille. Kysy tarjousta myyntipalvelustamme ja tule kokemaan liikunnan ilo kanssamme! Voit myös yhdistää päiväänne erilaisia kauneudenhoitopalveluja. 

Yhteystiedot

Pyydä tarjous
ryhmällesi tästä
Best western rewards by Haaga INN

Kerro miten onnistuimme!
Anna meille palautetta täältä. Best Western Rewards -jäsenenä saat 250 pistettä per linkin kautta annettu palaute. Rewards-jäseneksi voi liittyä hotellissamme tai Palaute-lomakkeen kautta.