Seniorialennus - 20 %!
Tervetuloa hyvän olon hotelliin Helsingin Keskuspuiston laidalle!

Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille tärkein asia. Tutustu täällä toimenpiteisiimme COVID19-epidemian aikana >>

 

Hyvinvointisi on meille tärkeää: wellness-hyvinvointipalveluita meillä tarjoavat Fit Haaga -kuntoklubi, kauneushoitola Verso sekä sauna- ja uima-allasosasto ja laajat ulkoilumahdollisuudet. Voit lainata vastaanotostamme vaikkapa kävelysauvat tai polkupyörän ja lähteä raikkaaseen ulkoilmaan liikkumaan. 

 

Majoitushintaan sisältyy:

  • majoitus valitsemassasi huoneluokassa
  • runsas, raikas ja monipuolinen buffet-aamiainen 
  • sauna, uinti ja kuntosalikäynti sekä mahdollisuus osallistua ryhmäliikuntatunnille. Lue lisää >>

Varaukset varausjärjestelmästämme koodilla senior20. Voit varata tarjouksen myös sähköpostilla hotel@haaga.fi tai puhelimitse 09 5807 877.


Alennus voimassa toistaiseksi. Seniorihinnalla majoittuminen edellyttää, että vähintään yksi majoittuja/huone on täyttänyt 63 vuotta tai hänellä on voimassa oleva eläkeläiskortti. Hinta on varattavissa saapumispäivään asti (saapumispäivä mukaan lukien). Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Varausta voi muuttaa tai se voidaan perua viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Hinta vaihtelee valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.

 

Varaa tästä 1 hh/ 2 hh »

 

Tiedustele lisävuoteellisia huoneita/ junnuhuoneita sähköpostilla: hotel@haaga.fi


Hesassa on kaikkea! Ja meiltä sinne kulkee helposti.

Lue lisää >> 

 

 

greenleaders Green Key GDPR Compliance 2019 D-Fence Oy eco friendly hotel in Helsinki
Kayak Travel Awards Venuu suosittelee Sustainable Travel Finland