Voita Superior-yöt Helsingissä!
Ihana pääkaupunkimme hellii lomailijaa. Meillä hyvän olon hotellissa Helsingin Keskuspuiston laidalla asut turvallisesti ja elämyksellisesti Superior-huoneissamme.
 
Kommentoi Facebookissamme kisa-julkaisuamme ”Heinäkuussa Helsinkiin”, niin olet mukana arvonnassa, jossa on palkintona:
 
Kahden yön majoitus kahdelle henkilölle Superior-huoneessamme heinäkuussa 2020 valitseminasi päivinä. Tarjoamme voittajille myös lasit kuohuvaa saapuessanne hotelliin. Majoitus sisältää aamiaispussin, wi-fin, saunan ja uinnin sekä sisäänpääsyn kuntosalille.
 
Kilpailuaika on 1.-15.6.2020. Tiistaina 16.6. arvotaan osallistujista yksi onnekas, joka voittaa palkinnon. Voittajalle ilmoitetaan Facebookin yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 48 tunnin sisällä viestin lähettämisestä, arvomme toisen voittajan.
 
Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet. Osallistumisoikeutta ei ole Hotel Haaga Central Parkin tai muiden tämän kilpailun/ kampanjan kanssa tekemisissä olleiden yrityksen työntekijöillä.
 
MUUTA:
Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
 
Kilpailun järjestäjä
Hotel Haaga Oy, Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki