Voita ämpäri ja yhden yön majoitus Superior-huoneessamme!
Ihana pääkaupunkimme hellii lomailijaa. Meillä hyvän olon hotellissa Helsingin Keskuspuiston laidalla asut turvallisesti ja elämyksellisesti Superior-huoneissamme.
 
Kommentoi Facebookissamme kisa-julkaisuamme ”Ämpäri-ilmiö Haagassa”, niin olet mukana arvonnassa, jossa on palkintona:
 
Muoviämpäri sekä yhden yön majoitus kahdelle henkilölle Superior-huoneessamme valitsemanasi päivänä vuoden 2021 loppuun mennessä (varaustilanteen mukaan). Majoitus sisältää buffet-aamiaisen, wi-fin, saunan ja uinnin sekä sisäänpääsyn kuntosalille.
 
Kilpailuaika on 24.8.-15.9.2020. Keskiviikkona 16.9. arvotaan osallistujista yksi onnekas, joka voittaa palkinnon. Voittajalle ilmoitetaan Facebookin yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 48 tunnin sisällä viestin lähettämisestä, arvomme toisen voittajan.
 
Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet. Osallistumisoikeutta ei ole Hotel Haaga Central Parkin tai muiden tämän kilpailun/ kampanjan kanssa tekemisissä olleiden yrityksen työntekijöillä.
 
MUUTA:
Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
 
Kilpailun järjestäjä
Hotel Haaga Oy, Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki
 
greenleaders Green Key GDPR Compliance 2019 D-Fence Oy eco friendly hotel in Helsinki
Kayak Travel Awards Venuu suosittelee Sustainable Travel Finland