Treeni on parasta kaverin kanssa!

Tehokasta liikuntaa, joka edellyttää osallistujilta hyvää peruskuntoa. Suorituksen aikana syke nousee ja hiki virtaa. Aktiviteettien jälkeen on hyvä varata mahdollisuus suihkuun. Mikäli suoritus tapahtuu lounaan jälkeen, on hyvä pitää tunnin tauko ennen lähtöä.

UUTUUS 2019: SkumppaJooga™

Irtiottoa arjesta hyvien ystävien seurassa 

Tunnin aikana tehdään joogasta tuttuja liikkeitä ja liikesarjoja samanaikaisesti, kun kädessä on lasi täynnä kuohuvaa. Tällä erilaisella joogatunnilla fokus omasta kehosta ja mielestä siirretään hetkeksi muualle - nauttien hyvästä seurasta, loistavasta musiikista sekä venyttävistä ja vahvistavista joogaliikkeistä. Tunnilla jokainen liikkuu itselleen sopivasti ja tunti päätetään rauhalliseen loppurentoutukseen kuplivaa kohotellen.

Info:

 • Kesto 30-60 minuuttia
 • 1-20 hlöä
 • Varusteet: sisäliikuntaan sopiva jumppa-asu, sisäliikuntajalkineet, pyyhe ja juomapullo
YOGAFUNC

Tehokas ja monipuolinen joogatreeni  

Tuntia ohjataan motivoivan musiikin tahtiin, joka vaihtuu kolmen kuukauden välein. YOGAFUNC-liikkeet ja -sarjat perustuvat astanga-joogaan, mutta tunnilla käytetään myös funktionaalisen treenin liikkeitä, esimerkiksi keski-, ja ylävartalon voimaosioissa. YOGAFUNC poikkeaa perinteisestä joogatunnista. Jooga-asanoiden ja liikkumisen lisäksi yksi tärkeimmistä elementeistä on ilo. YOGAFUNC tunnilla löydät varmasti uudestaan liikkumisen ilon.

Info:

 • Kesto n. 60 minuuttia
 • 6-20 hlöä
 • Varusteet: sisäliikuntaan sopiva jumppa-asu, sisäliikuntajalkineet, pyyhe ja juomapullo
UUTUUS 2019: EDGE powered by TE3™

Ryhmäliikuntatunti ensikertalaisesta aktiiviurheilijaan 

EDGE powered by TE3 –ryhmäliikuntatunti on rauhallinen tunti, joka sopii kaikille. Tunnilla keskitytään kehon hyvinvointia tukeviin voima-, tasapaino ja liikkuvuusharjoitteisiin. Tunnilla käytetään digitaalista TE3-harjoituskeppiä, joka ohjaa liikeratoja ja tasoittaa kehon puolieroja värinäohjauksella. Kepin avulla jokaisen kehityskohteet tulevat selkeämmin esille ja keskittymiskyky paranee. Tunnilla yhdistyvät monet osa-alueet: kehon rentoutuminen, keskittymisen kehittyminen, koordinaation ja liikkuvuuden parantaminen sekä lihasten vahvistaminen. Tunnilla keskitytään erityisesti keskivartalon lihasten aktivointiin ja hallintaan. Tavoitteena on saavuttaa liikkuvuuden ja vartalon hallinnan luonnollinen tasapaino.

Info:

 • Kesto 45 minuuttia
 • 1-30 hlöä
 • Varusteet: sisäliikuntaan sopiva jumppa-asu, sisäliikuntajalkineet, pyyhe ja juomapullo
Wellness-vartti

Piristävä taukojumppa  

Kun päivä on täynnä istumista tai staattisissa asennoissa työskentelyä, keho ja mieli kaipaavat liikettä ja energiaa. Tämä taukojumppa on loistava piristys työpäivän, koulutuksen tai vaikka messu-päivän keskellä. Wellness-vartissa keskitytään ennaltaehkäisemään ja hoitamaan selän sekä niska-hartiaseudun ongelmia. Varttikin saa ihmeitä aikaan – taukojumpan kesto räätälöidään aina tilanteen mukaan!

Info:

 • Kesto 5-30 minuuttia
 • Ei minimi- eikä maksimihenkilömäärää
 • Varusteet: sisäliikuntaan sopiva jumppa-asu, sisäliikuntajalkineet, pyyhe ja juomapullo
Mover Fun&Play™

Liikuntaa leikkien ja pelien maailmassa 

Neljä liikuntarastia aiheittain. Jokaisella pisteellä on oma ohjaaja.
Liikuntarastit:
Koordinaatio - Mölkky/Mover Ball/Heittopelit
Tasapaino - Pihaparkour – Kävelyrata
Ketteryys – Ruutuhyppy/Tervapata/ Kirkonrotta/Mover Hoop
Näppäryys - Testataan erilaisia kädentaitoja leikkimielisesti
Rasteilla on aina joko leikki tai tehtävä jota tehdään aikaa vastaan. Ohjaaja antaa selkeät ohjeet jakaessaan ryhmät. Jokaisella rastilla on "tuloskortti" johon merkataan rasti suoritetuksi. Tapahtuma päätetään hauskalla yhteisellä 10 minuutin jumpalla.

Info:

 • Kesto 120-150 minuuttia
 • 1-30 hlöä
 • Varusteet: sään mukainen liikuntavaatetus ulkoiluun, lenkkeilyyn sopivat jalkineet

SUP Fit&Balance™

Suppailua sisä-altaassa 

SUP Fit&Balance™ –tunti on aivan uudenlainen, monipuolinen ja  tehokas ryhmäliikuntatunti, joka koostuu SUP-laudan päällä tehtävistä lihaskunto-, kehonhallinta-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoituksista sekä sykkeenkohotusosioista joko meloen tai vedenvastusta hyödyntäen. Lattiatasossa tehtävään lihaskuntotreeniin verrattuna SUP-laudan päällä treenaaminen mahdollistaa tehokkaamman harjoitteluympäristön: jokaisen liikkeen yhteydessä joudut tasapainottamaan kehoa ja käyttämään syviä lihaksia asennon hallitsemiseksi! Tule kokemaan jotain aivan uutta ja haastamaan koko vartalosi SUP Fit&Balance™ -tunnille!

Info:

 • Kesto 45-60 minuuttia
 • 1-8 hlöä

 

Aktiviteetit sisältävät ohjaajan/ohjaajat, ohjelman ja välineistön. Vastuullinen ohjelmapalveluyrittäjä: Erimover Oy.

 

Kysy lisää / pyydä tarjous:

Aslan Ali / Erimover Oy

Sähköposti: aslan.ali(at)erimover.com

Puhelin: 050 4073311

greenleaders Green Key GDPR Compliance 2019 D-Fence Oy eco friendly hotel in Helsinki