Treeni on parasta kaverin kanssa!

Tehokasta liikuntaa, joka edellyttää osallistujilta hyvää peruskuntoa. Suorituksen aikana syke nousee ja hiki virtaa. Aktiviteettien jälkeen on hyvä varata mahdollisuus suihkuun. Mikäli suoritus tapahtuu lounaan jälkeen, on hyvä pitää tunnin tauko ennen lähtöä.

Mover Fun&Play™

Liikuntaa leikkien ja pelien maailmassa 390 €

Neljä liikuntarastia aiheittain. Jokaisella pisteellä on oma ohjaaja.
Liikuntarastit:
Koordinaatio - Mölkky/Mover Ball/Heittopelit
Tasapaino - Pihaparkour – Kävelyrata
Ketteryys – Ruutuhyppy/Tervapata/ Kirkonrotta/Mover Hoop
Näppäryys - Testataan erilaisia kädentaitoja leikkimielisesti
Rasteilla on aina joko leikki tai tehtävä jota tehdään aikaa vastaan. Ohjaaja antaa selkeät ohjeet jakaessaan ryhmät. Jokaisella rastilla on "tuloskortti" johon merkataan rasti suoritetuksi. Tapahtuma päätetään hauskalla yhteisellä 10 minuutin jumpalla.

Info:

 • Kesto 90-120 minuuttia
 • 6-50 hlöä
 • Varusteet: sään mukainen liikuntavaatetus ulkoiluun, lenkkeilyyn sopivat jalkineet
Uutuus!

YOGAFUNC 150 €

Treeni on tehokas ja monipuolinen. Tuntia ohjataan motivoivan musiikin tahtiin, joka vaihtuu kolmen kuukauden välein. YOGAFUNC-liikkeet ja -sarjat perustuvat astanga-joogaan, mutta tunnilla käytetään myös funktionaalisen treenin liikkeitä, esimerkiksi keski-, ja ylävartalon voimaosioissa. YOGAFUNC
poikkeaa perinteisestä joogatunnista. Jooga-asanoiden ja liikkumisen lisäksi yksi tärkeimmistä elementeistä on ilo. YOGAFUNC tunnilla löydät varmasti uudestaan liikkumisen ilon.

Info:

 • Kesto n. 60 minuuttia
 • 6-20 hlöä
 • Varusteet: sisäliikuntaan sopiva jumppa-asu, sisäliikuntajalkineet, pyyhe ja juomapullo
Aquamover Dance™

Matalan tai syvänveden vesijumppaa 150 €

Tunnilla tehdään vesijumpista tuttuja liikkeitä mukaansa tempaavan musiikin tahdissa ja hyvällä fiiliksellä. Vedessä liikkeiden nopeus ja vastuspinta-alan suuruus sekä vipuvarret vaikuttavat vesijumpan tehokkuuteen, jolloin tuntia on helppo soveltaa eri-ikäisille ja erikuntoisille liikkujille.

Info:

 • Kesto 45 minuuttia
 • 6-20 hlöä
 • Varusteet: uima-asu ja pyyhe
Aqua Zumba®

Lisää vaan vettä ja ravista! 150 €

Aqua Zumba® tuo lattarirytmit veteen, yhdistäen Zumba®n peruselementtejä ja vesiliikuntaa. Aqua Zumba® on tehokas liikuntamuoto, joka kuormittaa kehon hengitys- ja verenkiertoelimistöä ja kehittää lihasten kestävyysvoimaa, sekä lisää nivelten liikkuvuutta. Vedessä liikkeiden nopeus ja vastuspinta-alan suuruus sekä vipuvarret vaikuttavat vesijumpan tehokkuuteen, jolloin tuntia on helppo soveltaa eri-ikäisille ja erikuntoisille liikkujille. Nämä Zumba®n allasbileet on virkistävä ja riemukas treenimuoto. Loiski itsesi kuntoon!

Info:

 • Kesto 45-60 minuuttia
 • 6-20 hlöä
 • Varusteet: uima-asu ja pyyhe

SUP Fit&Balance™

Suppailua sisä-altaassa 250 €

SUP Fit&Balance™ –tunti on aivan uudenlainen, monipuolinen ja  tehokas ryhmäliikuntatunti, joka koostuu SUP-laudan päällä tehtävistä lihaskunto-, kehonhallinta-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoituksista sekä sykkeenkohotusosioista joko meloen tai vedenvastusta hyödyntäen. Lattiatasossa tehtävään lihaskuntotreeniin verrattuna SUP-laudan päällä treenaaminen mahdollistaa tehokkaamman harjoitteluympäristön: jokaisen liikkeen yhteydessä joudut tasapainottamaan kehoa ja käyttämään syviä lihaksia asennon hallitsemiseksi! Tule kokemaan jotain aivan uutta ja haastamaan koko vartalosi SUP Fit&Balance™ -tunnille!

Info:

 • Kesto 60 minuuttia
 • 2-10 hlöä

 

Hinnat sisältävät ohjaajan/ohjaajat, ohjelman ja välineistön. Vastuullinen ohjelmapalveluyrittäjä: Erimover Oy.

 

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja suunnitellaan yhdessä hyvä päivä!

Sähköposti: sales@haaga.fi

Puhelin: 09 5807 8491

Pyydä tarjous!