Hotel Haaga
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Henkilöt

Saunat ja uima-allas

Uima-allas-Haagassa

Saunat

Uusitut, viihtyisät saunatilat ovat käytettävissänne. Hyvän olon Hotel Haagan majoitushintaan sisältyy aina rentouttavien asiakassaunojen löylyt sekä 17 metrisen uima-altaan käyttö.

Hotellivieraille miesten ja naisten saunat lämpiminä:

Joka päivä klo 16.00 – 22.00
lisäksi la-su klo 6.00 – 10.00

Uima-allas

Hotellin uima-altaalla järjestetään runsaasti erilaisia ohjattuja vesiliikuntatunteja viikottain. Tuntien aikataulun  ja tuntikuvaukset  löydät tästä.

Best Western Rewards® -asiakkaille osallistuminen ohjatuille liikuntatunneille sekä kuntosalivierailu on maksutonta! Liity tästä maksuttomaan Best Western Rewards®-ohjelmaan.

Nauti virkistävästä uinnista ja rentouttavasta vesihieronnasta uima-altaallamme, joka on Helsingin hotellien suurin uima-allas. Pituutta nelirataisella altaalla on 17 metriä. Käytössä on vesihierontapiste sekä vesijuoksuvöitä. Uima-allas on vapaasti hotellivieraiden käytössä päivittäin klo 06.00-22.00 (ei SUP-tuntien aikana).

Hotellissa myös upeat Wellness-hyvinvointipalvelut hoitoineen ja liikuntapalveluineen.

(Oikeudet aikataulumuutoksiin pidätetään.)

 

Sauna_700x251

Sauna pukuhuone Hotel Haaga Helsinki

Best western rewards by Haaga INN

Kerro miten onnistuimme!
Anna meille palautetta täältä. Best Western Rewards -jäsenenä saat 250 pistettä per linkin kautta annettu palaute. Rewards-jäseneksi voi liittyä hotellissamme tai Palaute-lomakkeen kautta.