Nyt on juhlan aika!

Kiitos vapusta 2019! Palataan asiaan taas keväällä 2020!

Rullaati rullaa! Tervetuloa viettämään kevään juhlaa ravintola Central Parkin notkuvien herkkupöytien äärelle!

Ravintolan yhteydessä myös 12 henkilön kabinetti.

Vappulounas on katettuna

Ke 1.5.2019 
Klo 12.00-16.00, viimeiset pöytävaraukset klo 14.00

44 €/hlö
4-12 v. -50%
Alle 4 v. ilmaiseksi

 

ALKURUOKANA

Tilli-sipulisilakkaa M, G
Smetanasilliä L, G
Sherrysilliä M, G
Kirjolohen mätimoussea ja punasipulia L, G
Talon graavilohta ja dijonsinappikastiketta M, G
Savuahventa ja Blue Congo -perunasalaattia L, G
Avokado-katkarapusalaattia M, G
Rotukarjan tartar aasialaisittain L, G
Kookosglaseerattuja kananpojan vartaita M, G
Paahdettuja kasviksia, hernepyreetä ja pähkinää L, G
Briejuustosalaattia ja vadelmia L, G
Vihersalaattia ja marjavinegret M,G
Uusia perunoita L, G
Oman leipurin leipävalikoima ja voita

 

PÄÄRUOKANA

Paahdettua lohta ja hummerikastiketta L, G
Kokonaisena grillattua häränseläkettä ja konjakkikermakastiketta L, G
Pinaatti-mozzarellalasagnea L
Parsa-kasvispaistosta M, G
Tryffelillä maustettua perunaa M,G

 

JÄLKIRUOKANA

Talon kondiittorin kakkua L, G
Mascarponemoussea ja raparperikompottia L,G
Makeisia L
Juustoja L
Suklaaputous ja hedelmiä & mansikoita G

 

Suosittelemme vappukuohuvaa  :
Codorniu Ecologica Brut Cava, Espanja 10 € / piccolo plo
Codorniu Brut Cava, Espanja 30 € /plo tai 6,50 € / lasi
Codorniu Zero, Espanja 5,50 € / lasi


L = Valmistettu laktoosittomista raaka-aineista VL = Valmistettu vähälaktoosisista raaka-aineista G = Valmistettu gluteenittomista raaka-aineista G*= Saatavana myös gluteenittomana M = Maidoton V = Vegaaninen

 

Varaa pöytä »

 

(Pidätämme oikeuden muutoksiin.)

Yhteystiedot

 

 

Hotel Haaga Central Parkin kokous- ja ravintolaliiketoiminta on Fazer Food Services Oy:n operoimaa:


myyntipalvelu.haaga@fazer.com (Ryhmävaraukset yli 10 hlöä)
+358 50 476 0205