Juhli kevättä!

Hotel Haaga Central Park on hyvän olon hotelli loistavien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Haagassa keskuspuiston laidalla. Tuo ryhmäsi meille liikkumaan, saunomaan ja uimaan sekä nauttimaan tyylikkään skandinaavisen ravintola Central Parkin lumoavista menuista, joihin keittiömestarimme ovat suunnitelleet kauden makuja parhaimmillaan!

Ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa juhlanne toiveidenne pohjalta ikimuistoiseksi: Service camp, how may I help you? Kysy myös majoitustarjousta!

 

MAKUMATKALLE

Ravintola Central Parkin monipuoliset menut tarjoavat makunautintoja sesongit huomioiden pöytiin tarjoiltavina usean ruokalajin kokonaisuuksina. Tarjoilut tilaisuuteen voidaan valmistaa myös buffetpöytään. Inspiraatiota tarjoiluihin on haettu ympäri maailmaa, lähiruokaa unohtamatta.

Tutustu kevään menuihin >>

 

 

ENERGIARASTIT KESKUSPUISTOSSA

2-(ei max.hlömäärää) hlön ryhmille - alk. 11,65 €/hlö

Päästäkää itsenne vapaaksi arjen rutiineista. Helsingin keskuspuistossa hotellin välittömässä läheisyydessä järjestämme mm. ryhmäsuunnistusta, georyhmäsuunnistusta, frisbee-golfia ja jopa olympialaiset!

Lue lisää >> 

 

 

RYHMÄLIIKUNTAA VEDESSÄ JA SALISSA

6-50 hlön ryhmille - alk. 7,00 €/hlö

Treeni on parasta kaverin kanssa! Tutustu vauhdikkaisiin ryhmäliikuntatuotteisiimme joko hotellin altaalla tai upella Fit Haaga -kuntoklubilla. Lisää vain vesi ja ravista!

Lue lisää >> 

 

 

JUHLI ISOSTI!

Yhdistettävät juhlatilat, jotka voidaan jakaa tyylillisesti erilaisiin osioihin, muuntuvat 50-300 henkilön tilaisuuksiin.

Lue lisää >>

 

Ota yhteyttä myyntipalveluumme!

Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus upeassa ympäristössä!

Sähköposti: sales@haaga.fi

Puhelin: 09 5807 8491.

Lue lisää »