Ihan puskista
VAIN TEILLE, VAIN TÄNÄÄN JA VAIN HOTEL HAAGA CENTRAL PARKISSA

Mirkun ja Matin seurassa iltanne pärähtää käyntiin ravintolamme suussa sulavan ruuan lisäksi komedia- ja improshow:lla, JOSSA ALKU ON TÄMÄ:


Mirkku, työpsykologi, on myöhässä tulossa työporukkansa TYHY-päivään Hotel Haaga Central Parkiin ja työyhteisön TYHY-päivän kruunavalle illalliselle ravintolaan. Mukanaan hänellä on miehensä Matti, joka on aikuistubettaja. Matti on stadista, Mirkku Savosta. He ovat tavanneet Mirkun opiskeluaikaan stadissa, rakastuneet, pariutuneet ja muuttaneet perheen perustamisen jälkeen Mirkun kotikonnuille Savonmuan sydänmaille. Kauas kotiin on jäänyt heidän rakkaudenhedelmänsä Masa (Matti-Sanelma), 7v, jolle on "takuuvarma" hoitaja eli Matin äiti Tyyne.
Päästyään vihdoin perille fantsuun hotelliin he huomaavat, että kotona ei ole kaikki niinkuin piti. Eikä Mirkulla ja Matilla ole muutenkaan ihan homma hallussa. Mirkku ja Matti ovat eksyneet hotellissa väärän työporukan illalliselle. Matin, livestriimaus on alkamassa ja Mirkun oma osuus TYHY-päivän illalliselle on jo myöhässä... Mitä siitä sitten seuraakaan on aivan teidän omissa käsissänne! Heittäydy kanssamme hulluttelemaan!  

Varattavissa max. 100 hlön ryhmille
Ajalla 22.10. - 23.12.2018 buffet- tai à la carte -illallisella
Kesto 40 min tai 2 x 20 min, hinta 992 €

Tutustu herkullisiin ryhmämenuihimme täällä >> 

 

Teatteri Weilamo tuottaa yleisölleen hauskoja ja ainutlaatuisia teatterielämyksiä sekä perinteisen komediateatterin että improvisaation keinoin. Weilamo on kahden esiintyvän taitelijan kokoonpano laadukkaalla tuotantokoneistolla. 

Ravintolan yhteystiedot

Pyydä tarjous ryhmällesi:

Varaukset: sales@haaga.fi, puh.09-5807 8491