Hemmottelua arkeen!

Kenelle: Pariskunnille, ystäville tai vanhemmalle ja lapselle

Milloin: Paketti voimassa arkisin ma-pe välillä

Mitä sisältää: Majoituksen kahdelle hengelle Superior-luokan huoneessa (yhtenäinen leveä vuode),
saunan & uima-altaan käytön, pääsyn monipuoliselle kuntosalille, WiFi:n sekä maittavan aamupalan. Valitun hoidon kahdelle.

Hinnat:

Wellcation kokovartalohieronnalla tai kuumakivihieronnalla 200 €/yö

  • Kokovartalohieronnalla rentoutusta koko keholle. Hoito aloitetaan kuivaharjauksella, joka aktivoi verenkiertoa ja poistaa kuollutta solukkoa ihon pinnalta, tehden ihosta silkkisen pehmeän. Kosmetologin toteuttama hieronta on enemmän ihoa hoitavaa ja rentouttavaa, kuin syvemmälle menevää ja lihasjumeja avaavaa. Hoidon kesto 60 min.

  • Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha, rentouttava hoitomenetelmä. Kivien lämpö laukaisee stressiä, energisoi, sekä poistaa lihasjännityksiä. Hoidossa käytetään ihoa ravitsevaa, lämmintä öljyä. Kuumakivihieronta tehdään koko vartalolle. Hoidon kesto 60 min.

Wellcation minä & mini kasvohoidolla 170 €/yö

  • Hemmotteleva kasvohoito aikuiselle ja lapselle (6 - 12v). Ota mukaan oma lapsesi, lapsenlapsesi, sisaresi lapsi, kummilapsi tai ystävän lapsi ja nauttikaa hetki yhdessä ihanasta hoidosta.  Lapsen kasvohoito tehdään turvallisilla TOOFRUIT -sarjan Ecocert -sertifoidulla luonnonkosmetiikan tuotesarjalla ja aikuisen hoito on joko Hetken pysähdys kauneuteen tai Kylän komein miesten kasvohoito sinä saat valita YON-KAN tai PANDHY's sarjan tuotteita. Hoidon kesto 45 min.

Varaukset sales@haaga.fi / 050 476 0205

Paketti on voimassa maanantaista perjantaihin. Varauksen voi perua veloituksetta viimeistään 24h ennen tuloa. Myöhäisistä peruutuksista veloitamme ensimmäisen yön hinnan. Etu on voimassa saatavuuden mukaan ja pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin.


Hesassa on kaikkea! Ja meiltä sinne kulkee helposti.

Lue lisää >> 

 

 

greenleaders Green Key GDPR Compliance 2019 D-Fence Oy eco friendly hotel in Helsinki