Hotel Haaga
Tulopäivä
Lähtöpäivä
Henkilöt

Brunssi

American Brunch

Kesätauolla. Palataan syksyllä!

“Brunssi on aamupäivällä syötävä runsaan aamiaisen ja lounaan yhdistelmä tai välimuoto. Brunssi tarjoillaan usein noutopöydästä ja on tyyliltään rento. Alun perin se on tarinoiden mukaan kotoisin Oxfordin yliopistokaupungista, mutta se on tullut tunnetuimmaksi amerikkalaisena pyhäaamiaisena. Brunssin luonteeseen kuuluu vapaamuotoisuus ja mutkattomuus, joten ruokapöydän ympärillä liikkuminen, vapaa seurustelu ja paikkojen vaihtaminen kuuluvat asiaan.”

Ravintolan yhteydessä myös 12 henkilön kabinetti.

 

 

Vihersalaattia

Cobbin salaattia eli klassista amerikkalaista kanasalaattia
Tarinan mukaan tämä klassikkosalaatti syntyi vähän vahingossa. Hollywoodilaisella ravintoloitsijalla oli kiireinen päivä takanaan ja vasta yömyöhään hänellä oli aikaa istahtaa syömään. Kyseinen ravintoloitsija Robert Cobb keräsi lautaselleen keittiöstä ylijääneitä raaka-aineita ja lisäsi joukkoon paistettua pekonia ja salaatinkastiketta. Lopputulos oli niin maukas, että siitä tuli ravintolan kuuluisin nimikkoannos.

Waldorfinsalaattia
Waldorfinsalaatti on New Yorkissa sijaineen Waldorf-hotellin mukaan nimensä saanut salaatti. Salaatti kehitettiin vuosien 1893 ja 1896 välillä Waldorf-hotellissa, joka oli nykyisen Waldorf-Astoria hotellin edeltäjä.

Mustapapu-voipapusalaattia

Kylmäsavulohikastiketta

Jogurttia ja talon omaa granolaa

Paahtoleipää ja maapähkinävoita

Bageleita

Philadelphia-tuorejuustoa, hilloja ja marmeladia

Minitomaattimuffinsseja

Corn dogeja
Corn dog on tyypillinen amerikkalainen katuruoka, joka valmistetaan kuorruttamalla makkara paksulla kerroksella maissitaikinaa. Sen jälkeen corn dog uppopaistetaan ja tarjoillaan usein tikusta.

Lämpimiä ruokia vaihtelevasti mm.:
Wingsejä/ribsejä
Pulled porkia/ bulled beefiä
Paistettua kanaa/kalkkunaa
Grillattua lohta/hikkoripuun lastuilla savustettua kalaa
Juustomakaronia/paistettuja perunoita
Lämpimiä kasviksia

Jälkiruokia:
Karkkivalikoima
Tuoreita pilkottuja hedelmiä tai hedelmäsalaattia
Smoothieta
Pannukakkuja ja vaahterasiirappia
Vaahterasiirapin käyttö Pohjois-Amerikassa on hyvin suosittua erityisesti pannukakkujen ja vohvelien päällä. Sitä voidaan käyttää myös mm. keksien, paistosten, jäätelön sekä tuoreiden hedelmien kanssa. 
Central Parkin kuppikakkuja
Kuppikakku eli cupcake on pieni ja makea kuorrutettu leivonnainen. Kuppikakkuja on syöty Yhdysvalloissa jo 1800-luvun alusta alkaen.

Sekä vaihtelevasti valikoima makeita leivonnaisia mm.:
Suklaabrownies
Pähkinä-toffeebrownies
Cookies
Pecanpähkinä-juustokakkua
Rocky Road -juustokakkua
Vohveleita
Brownie on amerikkalainen kostean mehevä suklaaleivonnainen, josta leikataan perinteisesti neliönmuotoisia annospaloja. Chocolate Chip Cookies eli suklaahippukeksit ovat amerikkalaisten leivonnaisten tunnetuimpia klassikoita. Amerikkalaiseen tyyliin keksit saavat olla reilun kokoisia.


Lisäksi:

Luomuappelsiini- ja luomuomenamehua
Mundo-luomukahvia ja teevalikoima

Suosittelemme brunssille pöytävarausta!

 

Varaa pöytäsi:

Ravintola Central Park, Puhelin: 09-5807 8198, Tarjouspyynnöt ja ryhmävaraukset sales@nullhaaga.fi (avoinna arkisin 9-16). www.centralpark.fi, #centralparkhaaga

Pyydä tarjous >>

 

 

Seuraa meitä myös Instagramissa


Best western rewards by Haaga INN

Kerro miten onnistuimme!
Anna meille palautetta täältä. Best Western Rewards -jäsenenä saat 250 pistettä per linkin kautta annettu palaute. Rewards-jäseneksi voi liittyä hotellissamme tai Palaute-lomakkeen kautta.