Ihanat teemabrunssit
Syksyn ihanat teemabrunssit

Central Parkin brunssi nostaa sunnuntait uudelle tasolle! Olemme valinneet maukkaimmat teemat ja tarjoamme ne rakkaudella. Valitse mieleisesi teema ja tule nauttimaan kiireettömästä herkuttelusta.  

Ravintolan yhteydessä on myös 12 henkilön kabinetti, jonka voi varata yksityisiin aamiaistilaisuuksiin tai palavereihin.

Brunssi on katettuna:
Su (katso päivät alla)  
12.00-14.30  

28 €/hlö
4-12 v. 14 €/hlö
Alle 4 v. ilmaiseksi

Brunssin yhteydessä alkumalja 2,00 € / lasi
Kuohuviini / Lehtikuohu tai virvoitusjuoma

 

Su 14.10. Riistabrunssi

Eränkäynti on vahva osa suomalaisten historiaa ja perinnettä. Riistalihaa arvostetaan ja riistaruuat ovat suomalaisen ruokakulttuurin ylpeydenaiheita. Riistaa on itseoikeutetusti tarjolla, kun ulkomaisia vieraita kestitään niin kotona kuin valtakunnan ykköspöydissäkin.
Riistaliha on monipuolista, maukasta ja terveellistä. Uusimmat pohjoismaiset ravitsemustutkimukset puhuvatkin riistalihan puolesta. Lisäaineiden ja ruuan alkuperäkohujen aikakautena metsästäjä tietää, mistä hänen ruokansa on peräisin.
Myös suomalaista ruokakulttuuria on ryhdytty edistämään villiruokateemalla käsittäen riistan, luonnosta saatavat sienet, yrtit ja marjat. Tavoitteena on tehdä Suomi tunnetuksi ympäri maailman puhtaan ja maukkaan villiruuan maana.
(Lähde Suomen Riistakeskus )

 

Menu

Katajanmarjapikkelöityjä ryytimaan kasviksia M,G
Kirsikkatomaatteja ja marinoitua punasipulia M,G
Perinteistä sienisalaattia L,G
Hiillostettua halloumi-juustoa ja porkkanahilloketta L,G
Puolukkagraavattua lohta ja dijon-cremeä L,G
Lammaspateeta ja rosmariinisiirappia VL
Riistainen rieskarulla ja suolakurkkua L
Vihersalaattia ja vadelmavinegretteä M,G
Tilliperunoita ja voisulaa L,G
Talon leipurin leipää ja levitettä

Poronkäristystä ja puolukkaa M,G
Savustettua kirjolohta ja karpalovoikastiketta L,G
Perunapyreetä L,G
Maa-artisokka-parmesanlasagnea L

Mustikkakukkonen ja vaniljavaahtoa L
Leipäjuustoa ja lakkahilloa L,G
Rahkamoussekakkua karpalokiilteellä VL


Marraskuu
Su 11.11. Isänpäivälounas

Isänpäivän vietto vakiintui Yhdysvalloissa 1920-luvulla, kun presidentti Calvin Coolidge vuonna 1924 suositteli isänpäiväjuhlan järjestämistä kaikille osavaltioille. Ruotsiin isänpäivän vietto saapui jo vuonna 1931. Pohjoismaiset kauppiaat perustivat vuonna 1949 toimikunnan, joka suositteli isänpäiväksi marraskuuta, koska kesäkuu oli Pohjolassa jo lomakautta. Suomalaiseen almanakkaan isänpäivä otettiin vasta vuonna 1970. Liputuspäivä siitä tuli vuonna 1979 Suomalaisuuden liiton ja Väestöliiton ehdotuksesta. (Lähde Tiede-lehti)

39 €/hlö
4-12 v. 19,50 €/hlö, alle 4 v. ilmaiseksi

Menu

Rosmariinipaahdettuja juureksia M,G
Omena-fenkolisalaattia M,G
Tomaatti-oliivisalaattia M,G
Silliä à la russe M,G
Savustettua lohta ja saaristolaisleipäsalaattia M
Fetajuustoa ja tsatzikia L,G
Hiillostettua kananpoikaa ja chili-paprikahilloketta M,G
Härän paahtopaistia ja piparjuuri -coleslaw:ta M,G
Vihersalaattia ja puolukkavinegretteä M,G
Talon leipurin leipiä ja voita

Härän rotukarjan sisäfileetä konjakki-kermakastikkeessa L,G
Katajanmarjavoissa paahdettua nieriää ja valkoviinikastiketta L,G
Tryffeliperunoita L,G
Metsäsieni-hapankaalipaistosta M,G
Hernepyreellä täytettyjä uunitomaatteja M,G

Valkosuklaa-mustaherukkakakkua VL
Suklaaputous, hedelmiä ja vaahtokarkkeja M,G
Pientilan juustoja L, VL


Joulukuu
To 6.12. Itsenäisyyspäivän brunssi

Tervetuloa juhlimaan 101 -vuotiasta Suomea. Brunssilla tarjoilemme perinteisiä suomalaisia juhlaruokia, sekä uusimpia innovaatioita kotimaisen kulinarismin saralta.

Menu

Beluga–linssisalaattia M,G
Pähkinäistä kukkakaalisalaattia M,G
Maa-artisokka-parsapiirakkaa L
Emmentaljuustoa ja Waldorfin salaattia L
Siikacocktail M
Graavilohta ja Blue congo –perunasalaattia L,G
Grillattua kananpoikaa ja pinaattisalaattia M,G
Vihersalaaattia ja puolukkavinegretteä M,G

Talon leipurin leivät ja voi

Valkosipuli–uunilohta ja kirjolohenmätikastiketta L,G
Mureaa härän rintaa Madeira-kastikkeessa M,G
Tryffelillä maustettua perunapyreetä L,G
Marinoitua tofua ja hunajajuureksia M,G

Valkosuklaa–mustikkakakkua VL
Puolukkavispipuuroa ja vanilijavaahtoa L
Mansikkapannacottaa L,G

 


L = Valmistettu laktoosittomista raaka-aineista VL = Valmistettu vähälaktoosisista raaka-aineista G = Valmistettu gluteenittomista raaka-aineista G*= Saatavana myös gluteenittomana M = Maidoton V = Vegaaninen

 

Hintaan sisältyy juomat:
- Kahvi ja tee
- Appelsiinimehu ja omenamehu

 

Varaa pöytä »

(Pidätämme oikeuden muutoksiin.)

Ravintolan yhteystiedot

Ravintola Central Park, puh. 09-5807 8198

Sähköposti: restaurant@haaga.fi