Skandinaavista puhtautta ja tuoreutta

  • Ravintola Central Park

Ravintola Central Parkin ruokafilosofia pohjautuu skandinaaviseen puhtauteen ja tuoreuteen. Listalta löytyy myös kansainvälisiä annoksia kivalla pohjoismaisella twistillä. Ruokalista jakautuu kahteen osaan: kiinteä lista kansainvälisistä annoksista ja kausittain vaihtuva lista skandinaavisista ja suomalaisista annoksista, jotka suunnitellaan satovuosikalenteria noudattaen aina kauden raaka-aineista. 

Keittiöstämme löytyy suomalaisissa ravintoloissa harvinainen laavakivigrilli. Grillissämme valmistuvat niin lihat ja kalat kuin kotimaiset juureksetkin. Keittiömme valmistaa myös omaa hedelmäistä grillauskastiketta, jota käytämme grillattujen ruokien makuparina.

 

Viinilista »

 

Aukioloajat
Ma Ti-La
17.00-21.30 17.00-22.30

Lobbybaarissa tarjolla ruokaa ja juomaa 24/7 (sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 17.00 - 21.30 myös lämpimiä annoksia) >>

 

1.5. ja 30.5.
À la carte klo 17.00-21.30 lobbybaarissa

22.-23.6. ja 1.7.-4.8.
À la carte on kesätauolla

 

 


 

Alkuun

Perinteistä lohikeittoa, oman leipurin saaristolaisleipää ja voita L
12,80 € / 17,60 €

Bataattikeittoa ja lime-kookosvaahtoa M,G
10,60 € / 13,80 €

Parsaa, siikatartar ja ruisleipälastu M
13,60 €

Briejuustosalaattia, mansikoita ja pinjansiemeniä L,G
13,60 € / 16,80 €

 

Pääruoat

Hiiligrillissä grillattua halloumijuustoa, keväisiä kasviksia ja parsaa sekä meloni-paprikasalsaa L,G
16,80 €

Paahdettua kotimaista nieriää, peruna-basilikacremeä ja ruohosipulikastiketta L,G
26,40 €

Central Parkin naudanlihaburger, brioche sämpylä, pekonia ja bataattiranskalaisia L
18,40 €

Hiiligrillissä grillattua kananpoikaa, keväisiä kasviksia ja parsaa sekä vadelma-punaviinikastiketta L,G
19,80 €

Valkoviinissä haudutettua Ahvenanmaan karitsaa, peruna-basilikacremeä ja paistinliemikastiketta L,G
26,40 €

 

Jälkkärit

Suklaa-appelsiinitorttu karamelli-vaniljasydämellä L,G
9,50 €

Jugurttipannacotta ja raparperi-marjasalaattia L,G
9,50 €

Valikoima jäätelöitä ja sorbetteja VL,G
2,40 € / pallo Kysy valikoimaa tarjoilijaltasi

 

Chef's Menu

Parsaa, siikatartaria ja ruisleipälastu L 


Valkoviinissä haudutettua Ahvenanmaan karitsaa, basilika-perunacremeä ja paistinliemikastiketta L,G


Suklaa-apelsiinitorttu karamelli-vaniljasydämellä L,G

48,90 €


 

L = Valmistettu laktoosittomista raaka-aineista VL = Valmistettu vähälaktoosisista raaka-aineista G = Valmistettu gluteenittomista raaka-aineista G*= Saatavana myös gluteenittomana M = Maidoton V = Vegaaninen

Yhteystiedot

 

 

Hotel Haaga Central Parkin kokous- ja ravintolaliiketoiminta on Fazer Food Services Oy:n operoimaa:


myyntipalvelu.haaga@fazer.com
+358 50 476 0205