Skandinaavista puhtautta ja tuoreutta

  • Ravintola Central Park

Ravintola Central Parkin ruokafilosofia pohjautuu skandinaaviseen puhtauteen ja tuoreuteen. Listalta löytyy myös kansainvälisiä annoksia kivalla pohjoismaisella twistillä. Ruokalista jakautuu kahteen osaan: kiinteä lista kansainvälisistä annoksista ja kausittain vaihtuva lista skandinaavisista ja suomalaisista annoksista, jotka suunnitellaan satovuosikalenteria noudattaen aina kauden raaka-aineista. 

Keittiöstämme löytyy suomalaisissa ravintoloissa harvinainen laavakivigrilli. Grillissämme valmistuvat niin lihat ja kalat kuin kotimaiset juureksetkin. Keittiömme valmistaa myös omaa hedelmäistä grillauskastiketta, jota käytämme grillattujen ruokien makuparina.

Varaa pöytä »

 

Juomalista »

 

Aukioloajat

MENU 19.8. asti

Alkuun

Perinteinen lohikeitto, saaristolaisleipää ja voita L (Ilman leipää G)
12,50 € / 17,50 €

Kuohkeaa parsakeittoa, sherrykermaa, kanttarellibriossia L (ilman briossia G) 
11,50 € / 14,50 €

Rapukakkuja, mangosalsaa, tillimajoneesia ja salaatteja L, G
14,60 € / 18,30 €

Härkäcarpaccio, basilica-aiolia, parmesania ja rucolaa L, G
14,60 €

Caesar salaatti L (ilman krutonkia G, without croutons G)
11,50 € / 15,50 €
Lisäksi hiiligrillattua kananpoikaa L, G 14,80 € / 18,50 €, Grillattua Halloumi-juustoa VL, G 14,20 € / 17,90 €

Mozzarellasalaattia, vadelmia, balsamicokastiketta L, G
13,20 € / 16,60 €

 

Pääruoat

Ricotta-pinaattiravioleja VL
21,80 €

Kevyesti savustettua lohta ja korvasienimuhennosta L, G
23,80 €

 
Hiiligrillistä

Härän rotukarjan sisäfileepihvi ja parsaa VL, G
29,80 €

Porsaan iberico-ribsejä, coleslaw-salaattia ja bataattiranskalaisia M, G
24,50 €

BBQ Hereford burger L
18,90 €

Grillattua kananrintaa VL, G
23,80 €

 

Jälkkärit

Talon kondiittorin tekemää juustokakkua, marjasalaattia L
10,50€

Suklaa-ganache ja vadelmasorbettia L
10,50 €

Mansikoita ja sabayon-kastiketta M, G
9,50 €

 
Chef's Menu I

Rapukakkuja, mangosalsaa, tillimajoneesia ja salaatteja L, G
Porsaan iberico-ribsejä, coleslaw-salaattia ja bataattiranskalaisia L, G
Talon kondiittorin tekemää juustokakkua, marjasalaattia L
Menu 45,80 €

Chef's Menu II

Kuohkeaa parsakeittoa, sherrykermaa, kanttarellibriossia
L (ilman briossia G)
Kevyesti savustettua lohta ja korvasienimuhennosta L, G
Talon kondiittorin tekemää juustokakkua, marjasalaattia L
Menu 45,60 €


MENU 20.8. lähtien

Alkuun

Perinteinen lohikeitto, oman leipurin saaristolaisleipää ja voita L
12,50 € / 17,50 €

Klassiset chicken wingsit, auradippiä, porkkanaa sekä varsiselleriä L
12,00 € /15,00 €

Grillattua vuohenjuustosalaattia VL
11,70 € /14,30 €

 

Pääruoat

Central Parkin naudanlihaburgeri, pekonia ja BBQ-majoneesia sekä bataattiranskalaisia L
17,30 €

Suomalaista poronkäristystä, perunapyreetä, suolakurkkua ja puolukkasurvosta L, G
23,70 €

Hiiligrillissä grillattua kananpoikaa, perunaleivos ja hunajaglaseerattuja juureksia L, G
19,50 €

Kevytsavulohta ja kanttarellikastiketta, perunaleivos ja hunajaglaseerattuja juureksia L, G
19,50 €

Punajuuririsottoa, parmesaania, rucolaa ja juureslastuja L, G
16,70 €

 
Jälkkärit

Suklaa-vadelmaleivos ja marjamelbaa L, G
9,50 €

Crème brûlée ja lakkacompottia L, G
9,50 €

Herkullisia jäätelöitä ja sorbetteja, kysy valikoima tarjoilijaltasi
3,00 € pallo / scoop

 

Chef's Menu

Toast skagen ja siianmätiä L

Naudan rotukarjan sisäfilepihvi 150 g, aurajuustokastiketta sekä perunaleivos ja säräjuureksia L, G

Suklaa-vadelmaleivos ja marjamelbaa L, G

45,80 €

 


L = Valmistettu laktoosittomista raaka-aineista VL = Valmistettu vähälaktoosisista raaka-aineista G = Valmistettu gluteenittomista raaka-aineista G*= Saatavana myös gluteenittomana M = Maidoton V = Vegaaninen

Ravintolan yhteystiedot

Ravintola Central Park, puh. 09-5807 8198,

Sähköposti: restaurant@haaga.fi