World Visionin The Tree istutettu Ravintola Central Parkiin

21.12.2017

Hotel Haaga Central Parkin Ravintola Central Parkiin on eilen istutettu kaksi professori Eero Aarnion suunnittelemaa puuta. Joulun kunniaksi haluamme näin tukea Suomen World Visionin kautta vastuullisia aluekehityshankkeita, sekä tuottaa samalla iloa, ihastusta ja hyvää joulumieltä asiakkaillemme.

The Tree on professori Eero Aarnion suunnittelema tilanjakaja, joka on tarkoitettu mm. ravintoloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Puu on myös taideteos, joten se löytää varmasti tiensä myös yksityiskoteihin – kuten niin monet muutkin Aarnion tuotteet.

Professori Eero Aarnio itse kertoo The Treen synnystä näin: ”The Tree on samanlainen kuin moni muukin suunnittelemani tuote – puoliksi käyttöesine, puoliksi taideteos. Se toimii tietenkin tilanjakajana ja somisteena, mutta nokkelat kokeilijat käyttävät sitä varmasti vaikkapa naulakkona. Minulle puu on alusta asti ollut paratiisin puu. Joku ihmetteli, miksei siinä ole omenia, mutta sitä meidän pitäisi kysyä Eevalta…”

Kyllä tämäkin puu tuottaa hedelmiä, sillä jokaisen The Treen tuotolla istutetaan neljä hedelmäpuuta Suomen World Visionin Perun Andeilla sijaitsevaan aluekehityshankkeeseen eroosion pysäyttämiseksi ja ehkäisemiseksi.

 

Lue lisää The Tree:stä >>

 

Hotel Haaga Central Park on hyvän olon hotelli Helsingin keskuspuiston laidalla. Hotellissa on 122 viihtyisää huonetta, juhlatilat isompiinkin tilaisuuksiin sekä laaja valikoima kokoustiloja jopa 240 hengelle. Wellness-hyvinvointipalveluita tarjoavat Fit Haaga -kuntoklubi, kauneushoitola, jooga&wellness-studio sekä sauna- ja uima-allasosasto. Vastuullisuus on tärkeä osa yrityksemme arvoja ja olemme työskennelleet pitkäjänteisesti vastuullisuuden lisäämiseksi. Tunnustuksena kehitystyöstä on hotellimme saanut kansainvälisen Green Key sertifikaatin.

 

Lisätietoja: Päivi Laine, General Manager, Hotel Haaga Oy, paivi.laine(at)haaga.fi, puh. +358 40 139 8383, www.hotelhaaga.fi

greenleaders Green Key GDPR Compliance 2019 D-Fence Oy eco friendly hotel in Helsinki