Uudet Superior-teemahuoneet ovat asiakkaidemme mieleen

14.6.2018

Hotel Haaga Central Parkin ensimmäiset 28 uusittua Superior-teemahuonetta ovat olleet nyt pari kuukautta majoituskäytössä. Huoneita on sisustettu kolmella eri teemalla: metsänvihreä keskuspuisto-aiheinen Central Park, ilta-auringossa kylpevä Hygge ja viileän sininen Wellness. Uudet Superior-huoneet ovat olleet korkealla käyttöasteella varattuina heti valmistumisestaan lähtien. Asiakkaamme ovat todellakin ottaneet huoneet omikseen, ja olemmekin saaneet erittäin hyvää palautetta uusista huoneista. Loput 12 huonetta valmistuvat heinäkuun aikana, jolloin meillä on yhteensä kokonaiset 40 Superior-luokan huonetta Standard-huoneiden sekä Apartment- ja Suite-luokkien lisäksi.

Green Key -hotellina ihailemme kotimaisen Woodion kierrätetystä puukomposiitista valmistettua design-pesualtaitamme, jotka ovat 100%:sti biohajoavaa materiaalia. Saarnipuun käyttö paneeleissa ja kalusteissa, sekä rauhoittava värimaailma luovat kodikasta tunnelmaa. Saarnikalusteet ovat saaneet muotoilustaan arvotetun Red Dot Award -palkinnon.

TV, sisältäen Chromecast-jakolaitteen, nettiyhteys ja muut tekniset ratkaisut ovat uusinta teknologiaa ja A+ energialuokkaa. Kahvikumppanimme Löfbergs tuottaa luomusertifioitua reilun kaupan kahvia.

Tärkeintä on kuitenkin hyvä yöuni, mittatilaustyönä hotelliin valmistetuissa ihanan ylellisissä Queen-vuoteissa. Vuodetekstiilit, tyynyt ja peitot ovat huolella asiakkaidemme tarpeisiin valittuja. Vanhat kalusteet huoneista lahjoitimme eteenpäin.

Talon tarjoamat hyvinvointipalvelut, saunat, uima-allas, kuntosali, ohjatut liikuntatunnit ja upea läheinen keskuspuiston luonto sisältyvät huonehintaamme, samoin tuore ja terveellinen aamiainen.

Ihan parasta on kuitenkin ihana henkilökuntamme, täällä juuri Sinua varten. Ystävällinen, iloinen ja asiantunteva henkilöstömme saa jatkuvasti loistavaa palautetta asiakkailtamme.

Tervetuloa Hyvän Olon Hotelliin – teemme päivästäsi paljon paremman!

VARAA HUONE >>

Hotel Haaga Central Park on hyvän olon hotelli Helsingin keskuspuiston laidalla. Hotellissa on 122 viihtyisää huonetta, juhlatilat isompiinkin tilaisuuksiin sekä laaja valikoima kokoustiloja jopa 240 hengelle. Wellness-hyvinvointipalveluita tarjoavat Fit Haaga -kuntoklubi, kauneushoitola, jooga&wellness-studio sekä sauna- ja uima-allasosasto. Vastuullisuus on tärkeä osa yrityksemme arvoja ja olemme työskennelleet pitkäjänteisesti vastuullisuuden lisäämiseksi. Tunnustuksena kehitystyöstä on hotellimme saanut kansainvälisen Green Key sertifikaatin.

Lisätietoja: Päivi Laine, General Manager, Hotel Haaga Oy, paivi.laine(at)haaga.fi, puh. +358 40 139 8383, www.hotelhaaga.fi

greenleaders Green Key GDPR Compliance 2019 D-Fence Oy eco friendly hotel in Helsinki