Hotel Haaga Central Park sai TripAdvisorin vuoden 2018 erinomainen kohde -sertifikaatin

24.8.2018

TripAdvisor® on myöntänyt meille jälleen Erinomainen kohde -sertifikaatin. Nyt kahdeksatta vuotta myönnettävä palkinto antaa tunnustusta yrityksille, jotka ovat edellisen vuoden aikana ansainneet erinomaisia arvosteluja matkailijoilta TripAdvisorissa. Erinomainen kohde -sertifikaatin vastaanottajat ovat ympäri maailmaa sijaitsevia majoitusyrityksiä, ravintoloita ja nähtävyyksiä, jotka tuottavat jatkuvasti erinomaisia asiakaskokemuksia.

”Olemme äärimmäisen kiitollisia saamastamme tunnustuksesta jälleen kerran. Olemme panostaneet kovasti asiakaspalvelun laatuun sekä kuunnelleet vieraitamme mm. uusien Superior-huoneidemme palveluiden ja sisustuksen suhteen. Tämä sertifikaatti on huikea tunnustus loistavalle henkilökunnallemme” iloitsee Hotel Haaga Central Parkin toimitusjohtaja Päivi Laine. 

”TripAdvisorilla on ilo julkistaa vuoden 2018 Erinomainen kohde -sertifikaatin saajat. Tämä kunnianosoitus antaa tunnustusta yrityksille, jotka ovat saaneet jatkuvasti hyvää palautetta ja loistoarvioita matkailijoilta”, kertoo TripAdvisorin yritysmarkkinointipäällikkö Heather Leisman. ”Kunnianosoituksen avulla voimme julkisesti juhlistaa yrityksiä, jotka luovat aktiivisesti yhteyden asiakkaisiinsa ja hyödyntävät palautetta, jotta matkailijoiden olisi helpompi suunnitella ja varata täydellinen matka luottavaisin mielin.”

Erinomainen kohde -sertifikaatissa huomioidaan matkailijoiden TripAdvisorissa 12 kuukauden jakson aikana lähettämien arvostelujen laatu, määrä ja tuoreus. Jotta yritys voidaan palkita, sille TripAdvisorissa annetun yleisarvosanan on jatkuvasti oltava vähintään neljä viidestä, sillä on oltava vähimmäismäärä arvosteluja ja sillä on täytynyt olla profiili TripAdvisorissa vähintään 12 kuukauden ajan.

Tietoja TripAdvisorista
TripAdvisor, maailman suurin matkailusivusto*, auttaa matkailijoita saamaan jokaisesta matkasta kaiken irti. TripAdvisorissa on yli 600 miljoonaa arvostelua ja mielipidettä maailman suurimmasta valikoimasta matkailualan yrityksiä – yli 7,5 miljoonasta majoitusyrityksestä, lentoyhtiöstä, nähtävyydestä ja ravintolasta – joten se tarjoaa suuren yleisön mielipiteen avuksi matkailijoille näiden tehdessä päätöksiä majoituspaikoista, lennoista, aktiviteeteista ja ruokailupaikoista. TripAdvisor myös vertailee yli 200 hotellivaraussivuston hintoja, joten matkailijat voivat löytää edullisimman hinnan juuri heille sopivaan hotelliin. TripAdvisor-merkkiset sivustot ovat saatavilla 49 markkina-alueella, ja niillä on maailman suurin matkailuyhteisö – keskimäärin 455 miljoonaa yksittäistä kuukausittaista kävijää**, jotka kaikki pyrkivät saamaan jokaisesta matkasta kaiken irti. TripAdvisor: Paremmat tiedot. Parempi varaus. Parempi matka.

Hotel Haaga Central Park on hyvän olon hotelli Helsingin keskuspuiston laidalla. Hotellissa on 122 viihtyisää huonetta, juhlatilat isompiinkin tilaisuuksiin sekä laaja valikoima kokoustiloja jopa 240 hengelle. Wellness-hyvinvointipalveluita tarjoavat Fit Haaga -kuntoklubi, kauneushoitola, jooga&wellness-studio sekä sauna- ja uima-allasosasto. Vastuullisuus on tärkeä osa yrityksemme arvoja ja olemme työskennelleet pitkäjänteisesti vastuullisuuden lisäämiseksi. Tunnustuksena kehitystyöstä on hotellimme saanut kansainvälisen Green Key sertifikaatin.

Lisätietoja: Päivi Laine, General Manager, Hotel Haaga Oy, paivi.laine(at)haaga.fi, puh. +358 40 139 8383, www.hotelhaaga.fi

greenleaders Green Key GDPR Compliance 2019 D-Fence Oy eco friendly hotel in Helsinki