Hyvän olon hotelli Hotel Haaga Central Park

Tiedote 29.3.2017

Hyvän olon hotelli Hotel Haaga Central Park vastaa kasvavan hyvinvointi- ja LOHAS-matkailun tarpeisiin – itsenäisesti.

Hyvinvointimatkailu kasvaa globaalisti ja kokonaisvaltaisesti, koska terveys ja hyvinvointi ohjaavat nykyään kuluttajan valintoja tuotteiden ja palveluiden valinnassa. LOHAS-kuluttajat (Lifestyles of Health and Sustainability) taas ovat eettiseen, ekologiseen ja terveelliseen kuluttamiseen keskittyviä asiakkaita. Hotel Haaga Central Park Helsingin keskuspuiston laidalla vastaa laajentuvaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointimatkailukysyntään niin majoitus-, kokous- kuin tapahtumamarkkinassakin 27.5.2017 alkaen.

Hotel Haaga kuuluu Suomen innovatiivisimpiin kansainvälisen kasvupotentiaalin yrityksiin. Tutkimus- ja tuotekehityshankkeista mainittakoon Huomisen hotellihuone, Huomisen kokous sekä Huomisen keittiö. Yhteistyö alan johtavien oppilaitosten kanssa, sekä oppimisympäristönä toimiminen on tuonut hotellille tuoreita tulevaisuuden visioita. Hotel Haaga liiketoimintaympäristönä on vahvasti mukana uudistamassa ja rikastuttamassa koko hospitality-toimialaa tuottamalla rohkeampaa ajattelua ja parempaa tietoa jaettavaksi toimialalle.

Kahdenkymmenen Best Western -vuoden jälkeen Hotel Haaga irtautuu amerikkalaisesta ketjusta ja lähtee kulkemaan omaa itsenäistä polkuaan. Tämä polku kulkee vahvasti suomalaisessa metsässä, joka avautuu hotellin ikkunoista Helsingin keskuspuistoon: ladut, lenkkipolut ja urheilupuisto, Maunulan saarnimetsät ja pähkinäpensaslehdot sekä keväiset valkovuokot.

”Hotelli on suunniteltu sinulle joka haluat kulkea omia polkujasi, asua rennosti ja kodikkaasti. Energiaa ja jaksamista saat kuntosalilta, fustrasta, personal trainerilta tai wellness-studion ryhmäliikunnasta. Elämä ei ole pelkkää suorittamista – kauneushoitola, hieroja, suomalainen sauna ja kaupungin pisin hotelliuima-allas ovat valmiina palvelukseen. Kartat, fillarit ja kävelysauvat odottavat hotellissa.” kertoo toimitusjohtaja Päivi Laine. ”Green Key -hotellina olemme sitoutuneet noudattamaan kansainvälisen Green Key -ohjelman 60 ympäristökriteeriä, ja ravintolamme kuuluu Portaat Luomuun –ohjelmaan. Emme ole siis vihreä jatkossa vain ulkoisesti, vaan myös sisäisesti.” jatkaa Laine.
Vuonna 1969 toimintansa aloittanut Hotel Haaga palaa juurilleen ja jatkaa itsenäisenä ja yksilöllisenä hotellina. Toukokuusta 2017 uusi nimemme on Hotel Haaga Central Park.

Kaikki varaukset ja tilaukset säilyvät ennallaan, vain nimi muuttuu!

 

Lisätietoja:

Päivi Laine, General Manager, Hotel Haaga Oy, paivi.laine(at)haaga.fi, puh. +358 40 139 8383, www.hotelhaaga.fi

Painokelpoinen logo: Hotel Haaga Central Park

greenleaders Green Key GDPR Compliance 2019 D-Fence Oy eco friendly hotel in Helsinki