Hotel Haaga Central Park on liittynyt Sauna from Finland –verkostoon

11.12.2017

Sauna from Finland -verkoston tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus. Verkoston jäsenet omilla tuotteillaan, palveluillaan ja osaamisellaan vauhdittavat tätä tavoitetta.

”Olemme liittyneet tähän upeaan verkostoon aikomuksena jalostaa ja kehittää asiakkaillemme hienoa erilaista saunakokemusta. Suurin osa majoitusasiakkaistamme ovat ulkomaalaisia, ja esimerkiksi aasialaisten yksittäisten matkailijoiden osuus kasvaa jatkuvasti, jolloin paine ja tahtotila tarjota mahdollisimman elämyksellinen ja yksilöllinen suomalainen saunakokemus on kasvanut meillä entisestään.” kertoo toimitusjohtaja Päivi Laine.

Sauna from Finland pitää huolta kymmenistä eri alojen yrityksistä koostuvasta verkostostaan ja vauhdittaa siinä syntyviä sauna-aiheisia ideoita. ”Me olemme ottaneet haasteen vastaan ja tavoittelemme nyt tietysti Sauna from Finlandin Sauna-sertifikaattia.” jatkaa Laine.

 

Hotel Haaga Central Park on hyvän olon hotelli Helsingin keskuspuiston laidalla. Hotellissa on 122 viihtyisää huonetta, juhlatilat isompiinkin tilaisuuksiin sekä laaja valikoima kokoustiloja jopa 240 hengelle. Wellness-hyvinvointipalveluita tarjoavat Fit Haaga -kuntoklubi, kauneushoitola, jooga&wellness-studio sekä sauna- ja uima-allasosasto. Vastuullisuus on tärkeä osa yrityksemme arvoja ja olemme työskennelleet pitkäjänteisesti vastuullisuuden lisäämiseksi. Tunnustuksena kehitystyöstä on hotellimme saanut kansainvälisen Green Key sertifikaatin.

 

Lisätietoja: Päivi Laine, General Manager, Hotel Haaga Oy, paivi.laine(at)haaga.fi, puh. +358 40 139 8383, www.hotelhaaga.fi

greenleaders Green Key GDPR Compliance 2019 D-Fence Oy eco friendly hotel in Helsinki