Helsingin ensimmäinen Bike Hotel avataan Hotel Haaga Central Park -hotellissa marraskuussa

23.10.2020

Hotel Haaga Central Park ja Roll Outdoors Oy sekä Canyon Finland ovat solmineet yhteistyösopimuksen pyöräilymatkailun kehittämiseksi pääkaupunkiseudulla.

 

Rovaniemeläinen maastopyöräily-yritys Roll Outdoors jatkaa palveluidensa kehittämistä polkupyörävalmistaja Canyonin kanssa Helsingin alueella tarjoten opastettuja maastopyöräretkiä sekä laadukasta pyörävuokrausta Helsingin Keskuspuistossa. Hotel Haaga Central Parkin yhteydessä sijaitseva toimipiste on myös Suomen ensimmäinen Canyon Experience Center, josta löytyy vuokrattavaksi useita Canyonin polkupyörien huippumalleja, pyörähuoltoa sekä vaihtuvia esittelypyöriä. Hotel Haaga Central Parkin majoitusvieras voi jatkossa varata vierailunsa aktiviteetiksi polkupyöräretken jopa opastuksen kera. Työstressille voi heittää hyvästit hotellin muidenkin hyvinvointipalvelujen parissa.

”Me haluamme tarjota vaihtoehdon suurille ja ruuhkaisille hotelleille. Hotellissamme luonto on lähellä ja tunnelma on kodikas, rento sekä kiireetön. Palveluidemme ja hotellin sisustuksen suunnittelussa olemme painottaneet mielenrauhaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia tekijöitä. Yksilöllisyys ja turvallisuus ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan”, hotellinjohtaja Päivi Laine kertoo.

 

Hotel Haaga Central Parkin vahvuuksiin kuuluvat monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Majoitusvieraat voivat käyttää vapaasti hotellin 400-neliöisen FIT-Haaga kuntoklubin kuntosalia, Jooga- ja Wellness -studion ryhmäliikuntapalveluja sekä Helsingin pisintä, 17-metristä hotelliuima-allasta ja saunoja. Suomen Kosmetologien Yhdistyksen säätiön kauneushoitola Verso sijaitsee myös hotellin aulan yhteydessä. Näihin palveluihin saamme nyt erinomaisen lisän, kun Roll Outdoors tarjoaa asiakkaillemme Suomen parasta maastopyöräilyä.

Hotellin tiloissa avattavan toimipisteen palvelu kattaa yksittäisten asiakkaiden lisäksi pienille ja suurille ryhmille räätälöityjä opastettuja retkiä, lenkkejä ja kokonaisvaltaisia TYHY-päiviä.
Keskuspuiston upea luonto tarjoaa runsaasti erinomaisia reittejä pääkaupunkiseudun maasto- ja retkipyöräilijöille sekä upeat puitteet opastetuille retkille ja koulutuksille.

 

”Helsingin Keskuspuisto on maailmanluokan ulkoilukohde. Alueen sekä palveluiden kestävä kehittäminen, jossa kaikkien ulkoilijoiden tarpeet otetaan huomioon, on meille erittäin tärkeää. Yhteistyön myötä pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja olemaan mukana aktiivisena toimijana keskuspuiston kehittämisessä Helsingissä”, toteaa Roll Outdoorsin toimitusjohtaja Johannes Perkkiö.

 

Pyörämatkailun kehittämiseksi tehdään yhteistyötä alueen matkailuorganisaatioiden sekä Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun matkailun liikkeenjohdon opiskelijoiden kanssa. Hotellin palvelut
viritetään siten, että ne palvelevat mahdollisimman hyvin pyöräilyn harrastajien tarpeita. 

Hotel Haaga Central Park on puhdasta luontoa, hyviä liikuntamahdollisuuksia, kodikasta ilmapiiriä ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavan matkailijan majoitusvalinta Helsingissä. Keskuspuiston kupeessa pääkaupungin häly ei häiritse, mutta ydinkeskustaan ehtii pyörällä 10–15 minuutissa.

 

“Olemme erittäin tyytyväisiä pitkään jatkuneeseen yhteistyöhömme Roll Outdoorsin kanssa ja nyt avattava Canyon Experience Center on luonnollinen jatkumo kehitykselle. Olen iloinen voidessamme tuoda Canyon-pyörät entistä lähemmäksi pyöräilyn harrastajia Etelä-Suomessa”, Canyonin maajohtaja Miika Enroos kertoo.

 


 
Lisätietoja antavat:
 

Hotel Haaga Central Park, Päivi Laine: paivi.laine@haaga.fi I hotelhaaga.fi

Roll Outdoors, Pasi Maaranniitty: pasi@rolloutdoors.com I rolloutdoors.com

Canyon, Miika Enroos: menroos@canyon.com I canyon.com

greenleaders Green Key GDPR Compliance 2019 D-Fence Oy eco friendly hotel in Helsinki