Hotel Haaga 50 vuotta: Kurkista aikakapseliin!

3.10.2019

Hotel Haaga avasi ovensa 2.10.1969, eli 50 vuotta sitten. 

 

Hotelli on nähnyt ajan saatossa paljon ja kaikenlaista – niin kuin hotellien kuuluukin. Hotel Haaga kuului mm. noin 20 vuotta amerikkalaiseen Best Western -ketjuun. Kaksi vuotta sitten, toukokuussa 2017 hotelli palasi juurilleen itsenäiseksi ja yksityiseksi hotelliksi, jolloin katolle vaihdettiin Best Western -logojen tilalle Keskuspuiston läheisyyttä ja hyvinvoinnin arvoja heijastava Hotel Haaga Central Park -logo.

Tämän vuoden helmikuusta lähtien Hotel Haaga Central Parkin ravintola- ja kokousliiketoimintaa on operoinut Fazer Food Services Oy. 

Matka jatkuu tästä eteenpäin suosittuna liike- ja vapaa-ajan matkustajien hotellina. Etenkin hyvän olon palvelumme ovat saaneet vierailtamme kiitosta. Juhlimme pyöreitä työn merkeissä!   

 


Tervetuloa aikakapselimatkalle Hotel Haaga Central Park -hotelliin:

Kokoukset

 


Huoneet

 

 


Aula

 


Lobbybar

 


Haaga Inn -ravintolasta tuli Fit Haaga -kuntoklubi

 


Sauna

 

Hotel Haaga Central Park on hyvän olon hotelli Helsingin keskuspuiston laidalla. Hotellissa on 122 viihtyisää huonetta, juhlatilat isompiinkin tilaisuuksiin sekä laaja valikoima kokoustiloja jopa 240 hengelle. Wellness-hyvinvointipalveluita tarjoavat Fit Haaga -kuntoklubi, kauneushoitola, jooga&wellness-studio sekä sauna- ja uima-allasosasto. Vastuullisuus on tärkeä osa yrityksemme arvoja ja olemme työskennelleet pitkäjänteisesti vastuullisuuden lisäämiseksi. Tunnustuksena kehitystyöstä on hotellimme saanut kansainvälisen Green Key sertifikaatin.

Lisätietoja: Päivi Laine, General Manager, Hotel Haaga Oy, paivi.laine(at)haaga.fi, puh. +358 40 139 8383, www.hotelhaaga.fi

greenleaders Green Key GDPR Compliance 2019 D-Fence Oy eco friendly hotel in Helsinki