Banketti- & A´ la Carte -tarjoilija
Tule mukaamme jatkamaan hyvän olon menestystarinaamme Helsingin Haagaan!

 

Hotel Haaga Central Park on itsenäinen ja yksilöllinen hyvän olon hotelli Helsingin Keskuspuiston laidalla, jonka erityispiirteenä on läheinen yhteys alan koulutukseen. Hotellissamme asut rennosti ja kodikkaasti. Energiaa ja jaksamista saat kuntosaliltamme tai ryhmäliikuntatunneilta. Kauneushoitola, urheiluhieroja, sauna ja kaupungin pisin hotelliuima-allas ovat valmiina palvelukseesi. Itsestään huolehtiminen ja panostaminen kokonaisvaltaiseen hyvään oloon näkyy koko hotellin tarjonnassa.

Ravintola Central Parkin ruokafilosofia pohjautuu skandinaaviseen puhtauteen ja tuoreuteen. Listalta löytyy myös kansainvälisiä annoksia kivalla pohjoismaisella twistillä. Skandinaavisuus, kotoisuus, rento ja hyvä fiilis, tasapaino, puhtaat raaka-aineet ja terveellisyys ovat meille tärkeitä arvovalintoja. Hotellilla on Green Key -ympäristösertifikaatti sekä olemme Portaat luomuun-luokituksessa portaalla 3. Luomua meillä on tarjolla jokaisella aterialla ja voit tehdä ravintolassamme ympäristön kannalta vähemmän kuormittavia ruokavalintoja.

Kokous- ja juhlatarjonta on oleellinen osa Ravintola Central Parkin toimintaa. Meillä on juhlittu jo vuodesta 1969! Yhdistettävät juhlatilat, jotka voidaan jakaa tyylillisesti erilaisiin osioihin, muuntuvat 50-300 henkilön tilaisuuksiin. Juhlatilamme sopivat isoille ja pienille yritystapahtumille ja intiimeihin perhejuhliin. Kokoustiloja on yhteensä 10 ja niistä suurimpana Auditorio, jonka henkilömäärä on maksimissaan 240.

 

Etsimme nyt Ravintola Central Parkkiin ammattitaitoista ja kokenutta Banketti- & A´ la Carte -tarjoilijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Mikäli sinulla on useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä, sekä pystyt toimimaan ohjaavana tarjoilijana isoissakin tilaisuuksissa, olet etsimämme henkilö. A´ la Carte tarjoilussa edellytämme itsenäistä työskentelyä, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä hyvää kielitaitoa. Työaika on iltapainotteinen, erilaiset joustavat työaikajärjestelyt ovat mahdollisia.

Henkilöstöetumme ovat normaalia paremmat, sisältäen mm. laajennetun työterveyshuollon, vapaan kuntosalin tai liikuntasetelit. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme mm. tulospalkkioilla. Opiskelu- ja kouluttautumismahdollisuudet työn ohessa ovat mahdollisia.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mielellään lokakuun alkupuolella.

 

Hakemukset & lisätietoja:

Hovimestari Sami Holappa, sami.holappa(at)haaga.fi , puh. 040 189 9898

General Manager, Päivi Laine, paivi.laine(at)haaga.fi, puh. 040 139 8383